Pred nama kišoviti dani

      1 коментар на Pred nama kišoviti dani

U Srbiji će danas biti hladnije, mestimično s kišom. Od sredine dana na severu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima prestanak padavina. Jutarnja temperatura od pet, a tokom dana do deset stepeni.

Sutra u većini krajeva suvo sa sunčanim intervalima, samo će se u brdsko-planinskim predelima zadržati pretežno oblačno, tek ponegde sa slabim padavinama. Vetar slab do umeren, na istoku Srbije povremeno jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 4, najviša od 6 do 9 stepeni.

Petak: Umereno do potpuno oblačno, pre podne uglavnom suvo, posle podne mestimično sa kišom. Vetar slab promenljiv, u brdsko-planinskim predelima i umeren, jugozapadni. Najniža temperatura od -1 do 4, najviša od 9 do 13 stepeni.

 Subota: Pretežno oblačno i hladnije, mestimično s kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, posle podne ponegde i jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 6, najviša od 5 do 8 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 26.11.2023. do 30.11.2023.)
Umereno do potpuno oblačno, hladnije, povremeno sa kišom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

RHMZ/RTS

 

1 comment on “Pred nama kišoviti dani

  1. Istina

    Kiša, znači da u Valjevu nije moguće ići trotoarom od nepropisno parkiranih automobiila, a o kišnim odvodima sa kolovoza i da ne pričamo… Samo možete da budete isprskani prljavštinom od automobila koji se kreću našim ulicama u kišnom vemenu…
    Tužno i ružno.
    Da li će nekada neka firma u Srbiji naučiti da postavlja šahte i pravi nagibe onako kako to treba da se radi???

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.