Hellodivcibare: Uhvaćeni bahati motociklisti na Divčibarama

Kako portal hellodivcibare saznaje, juče je na Divčibarama sprovedena hitna akcija komunalne milicije u saradnji sa interventnom jedinicom policije PU Valjevo. Naime, grupa turista, vozila je motocikle kroz Bike park koji je predviđen samo za vožnju bicikli, i time umalo uništila gradsku imovinu.

Ova akcije trajala je nekoliko sati jer su turisti, videvši da policija dolazi, pobegli motorima kroz šumu. Pripadnici komunalne milicije i interventen jedinice rasporedili su se, a jedna ekipa čekala je na parkingu kod ski staze Crni vrh jer su se tamo nalazili automobili i prikolice kojim su ovi turisti prevezli svoje motorcikle.

Nakon nekoliko sati, vlasnici motocikala su se pojavili na parkingu gde su legitimisani, a utvrđeno je da motorcikli nisu registrovani.

Ovim povodom kontaktirali smo Gradsku upravu, tačnije Vladimira Blagojevića, člana Gradskog veća koordinatora za Divčibare koji nam je potvrdio ovu informaciju i rekao da će od sada Grad Valjevo u saradnji sa policijom i komunalnom milicijom češće sprovoditi ovakve akcije kako se ne bi uništavala gradska imovina i kako bi se u ovom turističkom mestu sprečila nepropisna i bahata vožnja.

Podsetimo, nedavno izgrađeni Bike park nalazi se uz ski stazu Crni vrh i izgrađen je uz pomoć Ministarstva Turizma i omladine koji je za ovaj projekat izdvojio 11 miliona dok je Grad Valjevo obezbedio 3,5 i predstavlja jedinstvenu bike stazu u Srbiji.

preuzeto:

Uhvaćeni bahati motorciklisti na Divčibarama

13 comments on “Hellodivcibare: Uhvaćeni bahati motociklisti na Divčibarama

 1. bajker

  ene, vidi, vidi, komunalna radi nesto osim zatvaranja kafica posle 01h… Cestitke!

  Reply
 2. Vlada

  Vauuu, kakva vest, pa ovo je „sjajno“ ! Zašto komunalna milicija ne sprovodi malo red po gradu, gde je bahatost po pitanju parkiranja vozila uzela maha. Vozila se parkiraju gde je god mofuće, najviše na neobeleženim pakirng mestima, gde onima koji plaćaju parking prave problem, po parkovima, uskoro će početi i na banderi da parkiraju. Krajnje je vreme da grad kupi pauk vozilo, koje smo u gradu Valjevu imali i pre 30 godina. Postali smo neviđena selendra!

  Reply
 3. Kaciga

  Svaka cast za intervencije. Komunalna milicija bi mogla ovo da sprovodi i po gradu s obzirom da je svaki drugi motociklista agresivan. Tolika kolicina nasilja u saobraćaju nije zabelezena ptethodnih godina.

  Reply
 4. Tenkista

  Daleko je to od staze,samo sa tenkom se može proći ako je bicikla ko tenk a tolike pare,neko se debelo ovajdio

  Reply
 5. Darko

  Nastavlja se teror nad narodom i sada su utvrdili da motocikli nisu ni registrovani a na zemljanom putu ništa u svetu se ne registruje samo Srbin mora sve da registruje. Dole na Kosovo komunalci pa zavodite red nama je reda i problema,kazni puna glava.Sednu na motocikl malo ljudi da izduvaju bes i onda ponovo država vrši represiju dok čovek jednom ne poludi.

  Reply
 6. Mila , žiteljka Divčibara

  Užas !!!
  O Divčibarama se ne vodi računa ni u kom pogledu ,jedino što se gradi bez ikakvog reda
  kamioni,rovokopači, traktori,prosipaju po cesti zemlju ,kamenje ,pesak ,briga njih što
  to ostaje po cesti ,septičke jame se izlivaju ,
  smrde .
  Ne može se niko dobiti na telefon da se za bilo šta informišete .STRAŠNO !!!

  Reply
 7. Кумче

  Нека направе крос стазу па нека возе..или нека купе земљиште..Нема природе где они са том буком пролазе..и они и квадови.

  Reply
 8. Маљеник

  Такорећи отишли да дођу. Али комунална милиција им је искусно поставила чеку и хоп упадоше у замку. Неко је чак и код жујана укопао канал на тресетишту могли би Комунаци и то да провере ко вози по заштићеном тресетишту. Дођу са моторима и квадовима да се бахате и иживљавају на Дивчибарама уместо да напаћена чула одмарају.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.