VPO : „Tešnjar ima budućnost“

Valjevski pokret otpora u saopštenju za javnost poziva gradjane na tribinu pod nazivom „Tešnjar ima budućnost“ koja će biti održana večeras od 20h u restoranu Jefimija. Saopštenje VPO prenosimo u celosti:

„Tešnjar, biser našeg grada, nebrigom nadležnih organa doveden je na rub propasti. Stara gradska čaršija urušava se pred našim očima, a Tešnjarci trpe dugogodišnju torturu jer je njihov kraj pretvoren u leglo vikend-bahanalija svake vrste koje su se otele kontroli. Slična situacija je u drugim delovima centralne gradske zone.

Vreme je da svi zajedno kažemo dosta, vreme je da nadležni organi počnu da primenjuju zakonske propise i to bez izuzetka!

I zato pozivamo građane Valjeva kao i predstavnike medija na javnu tribinu “Tešnjar ima budućnost!“, koja će se održati u petak 29.09.2023. godine u sali restorana “Jefimija“ u Ul. Birčaninovoj 40, sa početkom u 20,00 časova, na kojoj tribini ćemo čuti ne samo probleme sa kojima se suočavaju žitelji ovog dela grada, već će organizator tribine udruženje Valjevski pokret otpora izneti kompletan predlog strategije očuvanja i razvoja stare gradske čaršije koju smo pripremili zajedno sa našim sugrađanima.

Neka svaka ulica i trg našeg grada budu valjevska Agora!

VALjEVSKI POKRET OTPORA

                                                                                         

2 comments on “VPO : „Tešnjar ima budućnost“

  1. Лазар

    хоће ли бити рушења?
    Вероватно чекају да се куће саме сруше и онда да се перу паре преко нових зграда.

    Reply
  2. Milan

    Ivkovići, aćimovići i ostali iz ovog pokreta da dovedu grad u bolje i lepše stanje. Vi želite samo punije novčanike. Jer pored velikih advokatskih zarada vi hoćete i druge prihode. Narod sve vidi pa zato vas je bilo toliko na trgu.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.