Pomoćnik ministra Miloš Kovačević nastradao u saobraćajnoj nesreći

Valjevac Miloš Kovačević, vršilac dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, iz Sektora za boračko-invalidsku zaštitu,  tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći kod Požarevca. Kovačević je svojevremeno bio i odbornik  (SNS) u skupštini grada Valjeva.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 1.30 časova u mestu Ljubičevo kod Požarevca učestvovali su automobil marke „pežo 508“ i teretno motorno vozilo „man“, a dve osobe su nastradale.Poginuli su M. K. (1992), vršilac dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, iz Sektora za boračko-invalidsku zaštitu, koji se nalazio u svojstvu putnika u automobilu, kao i vozač automobila D. B. (1957), navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

Kovačević je bio odbornik SNS u Valjevu, a vodio je i Beogradski centar za srpsko-rusku saradnji. Pre toga je radio u Ministarstvu spoljnih poslova, dok je prethodno bio zaposlen i kao saradnik za bezbednost u Telekomu Srbije.

Kovačević je, od ruskog predsednika Vladimira Putina dobio posebnu medalju i diplomu za organizovanje učešća više od 200 mladih iz Srbije na Svetskom festivalu mladih i studenata u Sočiju.

Kovačević je bio oženjen i otac maloletnog deteta.

 

14 comments on “Pomoćnik ministra Miloš Kovačević nastradao u saobraćajnoj nesreći

  1. Pobra

    Nismo se tako dogovorili, pobratime. Neka ti je laka crna zemlja i Bog da ti dusu oprosti. Pocivaj u miru druze.

    Reply
    1. Акшам

      @Драган, засвирај, и за појас задени, ако имаш иоле осећаја за меру. Теби шкоди спрдња с добровољним подвајањем личности, ником другом не помажеш нити одмажеш.Нема користи, осим безвезног менталног пражњења. По принципу, Ил ме жени, бабо, ил тамбуру купи, ја у нешто ударати морам…Мењај тактику.

      Reply
  2. Gordana

    TUGA, KAKVU STRANKU! VELIKA TUGA ZA HJEGOVU MAJKU…. I SVET HJEGOVE TUGA ZA SVE NAS. MNOGO SMO IZGUBILI. IZGUBISMO ČOVEKA KOJI JE TEK POČEO DA ŽIVI.

    Reply
  3. Gradjanin

    Dragane malo si preterao,volim da čitam tvoje komentare..Saučešće porodici Kovačević.

    Reply
  4. Drug crni

    Zbog čega nema ovog snimka u vestima,šta se dešavalo pre tragedije !! Dali je ovaj iz žadamerije bez majice što ga udara nekoliko puta i gradonačelnik Požarevca,privedeni u policiji da daju bar izjavu..Sramota !! svi izjavljuju saučešća a niko da osudi prehodni dogadjaj,koji se desio pre pogibije ,napad na Miloša.Mišo laka ti crna zemlja,nisi doživeo da vidiš svoje prvo dete koje treba da prohoda .

    Reply
    1. Dragan

      valjda je normalno da se prljav ves ne iznosi vec da se sve resi unutar stranke kako bi sacuvali ugled. netreba mediji da razvlace nase clanove kad imamo organe koji ce doneti ispravnu odluku

      Reply
  5. Goran Markovic

    Olos jednom ,olos uvek.Sramno je ovo sto radi ,,Dragan,, Nije bitno ko je za koga ,vec je izgubljen jedan mlad zivot na pocetku ostvarenja roditeljstva ,zivota .Citaju ovo roditelji ,supruga ,rodbina .Politika ,zar je bitno kojoj politickoj opciji pripada?Nije tesko otkriti ko pise ,,,Dragane,,junacino .Ali hrabri pisacu po ljudima olos jednom olos uvek.

    Reply
    1. Dragan

      sto je sramno? pogledaj instagram nalog nase stranke. nigde se ne spominje covek kao da nije bio nas istaknut clan sto mislim da nije u redu. niko ne pise o njegovom predanom radu na tviteru gde je oborio sve rekorde po broju poruka i time nam pomogao da vladamo. zamisli kad bi sutra svi zaboravili tvoj trud da napadnes bobu a ti ulozio toliko vremena

      Reply
  6. Milorad

    Поштовани,

    Обавештавамо вас да ће се комеморација поводом смрти нашег колеге в.д. помоћника министра у Сектору за борачко-инвалидску заштиту Милоша Ковачевића, одржати у понедељак, 28. августа у 14 часова у Народној скупштини Републике Србије, у Улици краља Милана 14, Београд.
    У уторак 29. августа, породица ће примати саучешће од 11 часова у породичној кући у Попучкама бб, у Ваљеву, где ће се служити опело у 12 часова. Сахрана ће се одржати у 14 часова на новом Градском гробљу у Ваљеву.
    С поштовањем,
    Sektor za boračko-invalidsku zaštitu

    Reply
  7. Goran Markovic

    ,,Dragan,,Ja mislim svojom glavom ali je ovo OLISKI…E ,pa ove vase objave mogu da nasednu samo mnogo naivni u vase lupetanje.. cak i kada je smrt u pitanju.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.