Asfaltiran put u Gornjoj Bukovici

Završeno je asfaltiranje lokalnog put Grkovo brdo-put ka Mesnoj zajednici i crkvi u Gornjoj Bukovici, u dužini od 1150 metara. Pored lokalnog puta, asfaltirani su državni putevi  IIA -142 kroz Valjevsku Kamenicu, dužine 1800 metara i II B- 327 Eračko groblje, dužine 3350 metara.

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je obišao radove, razgovarao sa meštanima Gornje Bukovice i zahvalio se JP „Putevi Srbije“ koji su asfaltirali ove lokalne i državne puteve i poručio kako su dobri putevi po valjevskom kraju preduslov za kvalitetan život meštana i bavljenje poljoprivredom, ali i ostanak mladih na selu.

U narednom periodu će se nastaviti sa asfaltiranjem i ostalih lokalnih i državnih puteva na teritoriji Grada Valjeva.

Grad Valjevo

11 comments on “Asfaltiran put u Gornjoj Bukovici

  1. Eto i mene u gradu !!!

    Za bolji život,cene sve rastu samo seljaku opadaju.Kupina 60 dinara i biće u narednih deset godina,isto i sa malinom,šljiva rodila nije,sada preživi do juna sledeće godine.Ako bude ko ova godina da uzmu sve djaba.,eto mene u grad za minimalac ali je siguran.Prima se i u novembru i decembru to uvek radnja,ugledaću se na nekadašnje poljoprivrednike koji sada sade kupinu po gradu.Nisu krivi hladnjačari za cenu,država im dozvolila da mogu da se dogovore i da uzmu za jedan dinar ako hoću..

    Reply
    1. Dragan

      nije bas tako. evo grade se putevi a i otkupne cene proizvoda su dobre a dobijate u subvencije. ja sam citao nezavistan strucni magazin srbijanka i nigde nisam video to sto vi iznosite vec samo pohvale i konkurse gde drzava pomaze seljacima. uostalom seljaci znaju sta je tacno i zato u velikom broju podrzavaju ovu vlast jer vide sta smo im sve obezbedili

      Reply
      1. Valjevac

        Proveri svoj Kardio Dragane, ovakva afektna neosetljivost i neosećajnost trajno oštećuje kardio.

        Reply
  2. Istina

    Лепо је и свака кућа трба да добије асфалтни пут. Али, пола Србије нема ни макадамске добре путеве, пола Србије нема канализацију, пола Србије нема пијаћу воду, полаСрбије преживљава са минималцем, а о пензионерима и да не причамо. Око милион пензионера има пензију од 15-30.000 динара. Знате ли да су нам цене повећане од 30-100% свих производа у радњама, а производи са села…? И каква смо ми то држава, Драгане? Србија умире, села се гасе, а све због енормног богаћења појединаца. Источна Србија
    Србија је запарложена и то се тешко може поправити са таквим ценама пољопривредних производа,,,

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.