Novi portal hellodivcibare.com

Novi portal na adresi www.hellodivcibare.com počeo je nedavno sa radom. Reč je o portalu koji je pokrenut sa idejom da pruži informacije o svim situacijama, dešavanjima i zanimljivostima na Divčibarama, a glavni cilj jeste kvalitetno informisanje publike, što će značajno doprineti razvoju turizma Divčibara i Valjeva.

Pored vesti o aktuelnostima, kao i ličnoj karti vodeće turističke destinacije valjevskog kraja, novi portal donosi i vremensku prognozu, važne kontakte i servisne informacije, od vatrogasaca i policije, preko Gorske službe spašavanja do turističkog informativnog centra na Divčibarama. Tu je i obiman spisak nekretnina za izdavanje i kupovinu, kao i preporuke šta posetiti na Divčibarama.

Poseban segment portala hellodivcibare.com čini “Divčibare između mita i stvarnosti”, priča koja se oslanja na istorijske zapise, arheološka istraživanja i narodna verovanja.

9 comments on “Novi portal hellodivcibare.com

  1. Dragan

    gde gore mogu da se iznajme kvadovi? voleo bi da se malo provozam i uzivam u prirodi

    Reply
  2. PRAZI-LOOK

    Dokle više sa anglicizmima u imenima kafana, manifestacija, projekata, svega …? Hellodivčibare, Mountain music fest….Book-a u dvorištu biblioteke, što je neviđena bruka Matične biblioteke.
    Šta je sledeće- Wild drive through Popučke event?
    Krstili se ljudi sa obe ruke kad je kafana „Obnica“ posle 2000. prekrštena u „Tre merli“.
    Šta fali domaćim nazivima?

    Reply
    1. Sladjana

      Domacim imenima ne fli nista, ali vali novopecenim bogatsima, hoce svoj praziluk koji im viri iz d….a, da sakrijup o svkau cenu

      Reply
  3. Pera

    Katastrofa id portala ! Čak nema mogućnost ni komentarisanja ?
    Piše se samo afirmativno !!!
    A pokrenut je kad su videli da je Divčibare potpuno prazno 🙁

    Reply
  4. Istina

    Ко је власник портала?
    Па горе нема народа, а и шума се суши… Видим на најбољим локацијама се секу здрави борови, а за зидање апартмана и богаћење појединаца…
    Дивчибаре су требале да задрже само систем викенд насеља, а не да се прави град…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.