Trenutno mesto Dveri na političkoj sceni Valjeva

GrO Dveri izdao je saopštenje za javnost u kom kako se navodi žele da razjasne poziciju Dveri vezanu za dogovor o tehničkoj saradnji sa ostatkom opozicije u gradu. “ U narednom periodu Dveri se spremaju da samostalno izađu​ na buduće​ izbore“, navodi se u saopštenju Dveri koje prenosimo u celosti:

Gradski odbor Dveri Valjevo održao je sednicu Uprave pa ovim putem želimo da obavestimo sugrađane o nekim našim aktivnostima u narednom periodu. Politička situacija u gradu je neizvesna i nedefinisana. Pošto su se pojavile neke neistine i nedoumice imamo potrebu da Valjevcima javno iznesemo svoje stavove i naše mišljenje po tom pitanju. Dveri su imale razgovore o tehničkoj saradnji na kekim budućim​ izborima. Kao i sporazum o fer korektnim odnosima kao i o međusobnom nenapadanju . Jedino sa kim se nije razgovaralo i neće razgovarati to su SNS, SPS i Srpska Radikalna stranka.

Dakle ništa više nije dogovarano ovo naglašavamo pošto se pojavile špekulacije da smo sa POKS Valjevo imali neke dogovore. Jesmo razgovarali kao i sa svim ostalim strankama ali ne o koaliciji i širenju saradnje. Kada za to dođe vreme svakako će biti razgovora o koalicijama. ali kako i sa kim to će javnost biti blagovremeno obaveštena .

U narednom periodu Dveri se spremaju da samostalno izađu​ na buduće​ izbore. Kada​ u narednom periodu bude jasnija politička situacija svakako će biti razgovora o eventualnim koalicijama. O svim tim odlukama građani Valjeva će blagovremeno biti informisani. Pozivamo sugrađane da nam se jave da uočene probleme u gradu podele sa nama i da da zajednički radimo na rešavanju istih . Sve svoje primedbe ,zapažanja možete podeliti sa nama na Fejsbuk​ stranici Dveri-Valjevo, tel 0611471681 kao i u kancelariji Birčaninova 81. Pozivamo Vas da svaku malverzacije u ovom gradu podelite sa nama gde ćemo zajedno raditi na rasvetljavanju istih. Razumemo i strah građana, ali ukoliko želite to možete uraditi anonimno. Sigurnost svakog žitelja Valjeva veoma nam je važna.Svako dobro i zdravlje Vam želimo.
​ ​ Predsednik Gradskog odbora ​ ​Dveri Valjevo  Zoran Đurđević“

 

4 comments on “Trenutno mesto Dveri na političkoj sceni Valjeva

  1. geopolitika

    Na Vidovdan se dogadjalo uvek nesto bitno za srpski narod. Najveca stvar koja bi danas mogla da se dogodi za Srbiju i srpski narod, bio bi pad rezima u Moskvi, njihova isporuka u Hag da odgovaraju za ratne zlocine u Ukrajini. I da zajedno sa njima budete pocisceni i svi vi, njihovi satrapi. Koji ste vi vizionari. Za kakav ste samo raspad od drzava vi nas vezali i predali nas na tacni.

    Reply
  2. Анонимни

    Свака част на залагању ГрО Двери Ваљево.Суштина је да грађани Ваљева спознају да постоји политичка опција која је спремна да се ухвати у коштац и решавање локалних проблема.

    Reply
  3. Dragan

    nebi bilo lose da dveri udju u narodni pokret za odbranu od opozicije koju ce presednik vucic napraviti za vidovdan

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.