Šest medalja u Vrnjačkoj Banji

Poslednji karate turnir u kalendaru za prvi deo takmičarske sezone, Karate saveza uže Srbije održan je  u Vrnjačkoj Banji. Na turniru je nastupilo preko 45 klubova i 450 takmičara u raznim kategorijama. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa pet takmičar u šest takmičarskih disciplina kojom prilikom je osvojeno 4 zlatne, jedna srebrna i jedna bronzana medalja.

Zlatnim medaljama okitili su se Ana Živanović, Iva Filipović, Sara Nešić i Bogdan Pavlović. Srebro je osvojila Ana Živanović dok je bronzu osvojila Anja Nikolić. Skroman ali plodonosan nastup naših takmičara, dostojanstven je oproštaj od prvog dela takmičarske sezone. Kako do septembra nema više predviđenih turnira, Karate klub 014 Valjevo planira letnju pauzu za većinu članova. U toku letnje pauze očekuju nas licenciranja za trenere, polaganje za učenička zvanja, sportski kampovi za reprezentativne kandidate kao i kontinuiran rad sa najiskusnim takmičarima koje očekuje državno prvenstvo ubrzo nakon nastavka sezone u septembru.

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanović i trenerski tim u sastavu Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević i Vladan Živanović, zahvaljuju se svim takmičarima i članovima kluba, roditeljima i prijateljima kluba, Gradu Valjevu i predstavnicima medija, na podršci, razumevanju i pomoći u prvom delu takmičarske sezone.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.