Plivači Valisa uspešni na „Banja Luka Openu“

Proteklog vikenda u Banja Luci je održan prestižni međunarodni plivački miting „Banja Luka Open“, na kome je učestvovalo 428 plivača iz 48 klubova iz: BIH, Slovenije, Severne Makedonije, Hrvatske, Italije, Mađarske, USA, Srbije, Crne Gore i Austrije.

Plivači „Valisa“ nastupili su u sastavu: Anja Radojević, Maša Cvetković, Andrijana Marić, Natalija Kovačević, Dimitrije Vujanović, Andrej Milivojević i Relja Stefanović.

Najuspešniji takmičar iz „Valisa“ je bio Andrej Milivojević, koji je osvojio tri bronzane medalje u svojoj kategoriji u disciplinama: 50m slobodno, 100m leđno i 100m prsno. Maša Radojević je u svojoj kategoriji stigla do drugog mesta u disciplini 50m leđno, dok je u disciplini 50m slobodno trku završila na četvrtom mestu. Andrijana Marić je u istoj kategoriji stigla do četvrte pozicije u disciplinama 100m leđno i 200m prsno.

Anja Radojević je u najjačoj seniorskoj kategoriji uspela da izbori učešće u tri finala i plasira se na šestu poziciju. Dobre nastupe imali su i Natalija Kovačević, Relja Stefanović i Dimitrije Vujanović.

PK Valis

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.