Dve medalje na Kupu Srbije

      1 коментар на Dve medalje na Kupu Srbije

U sportskoj hali Beočin u Beočinu, održan je KUP SRBIJE u karateu za kategorije kadeta, juniora i seniora. Na Kupu su nastupili plasirani takmičari iz regionalnih karate Saveza u kategoriji kata, osvajači prva četri mesta a u kategoriji borbi osvajači prvih osam mesta. U veoma jakoj konkurenciji najboljih takmičara Srbije, Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa devet plasiranih takmičara u trinaest takmičarskih disciplina.

Nakon veoma dobrih nastupa naših takmičara osvojene su dve bronzane medaqe i to Lazar Pavlović u kategoriji kate Kadeti klasa E i Anđela Mitrović kade Kadetkinje klasa C. Ostali takmičari: Aleksandar Milošević, lena Aćimović, Ana Živanović, Ivana Matić,  Ksenija Kosić, Anja Nikolić i Danica Milivojević, nisu uspeli da se domognu pobedničkog postolja. Požrtvovanost naših takmičara koji su dali svoj trenutni maksimum, daje nam nadu da ako nastavimo sa predanim radom i aktivnim treninzima da će rezultati u budućnosti biti još bolji.

Uprava kluba i trenerski tim, ponosni su na nastupe takmičara Karate kluba 014 Valjevo, posebno nas raduje činjenica da smo posle posle višegodišnje pauze imali nastupe u senirskim kategorijam, kao i to da takmičari u kadetskim kategorijama uveliko sazrevaju i daju nadu da se mogu očekivati veoma dobri rezultai u juniorskim i seniorskim kategorijma, koje su navrednovanije u svakom sportu.

KK014

 

 

1 comment on “Dve medalje na Kupu Srbije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.