Djordje Pavlović na dalje samostalni odbornik SPS-a

Odbornik SPS-a Djordje Pavlović obavestio je Skupštinu grada da će na dalje u Skupštini nastupati kao samostalni odbornik SPS-a, a ne kao deo postojeće odborničke grupe.

Na današnjoj sednici Skupštine konstatovano je obaveštenje odborničke grupe SPS-JS da je došlo do promene na mestu šefa ove odborničke grupe te da je umesto Djordja Pavlovića novi šef dr Zoran Živković, njegov zamenik dr Dušan Mirković. U istom obaveštenju navedeno je da se pomenutoj odborničkoj grupi pridružila i odbornica Ivana Krstić.

Istovremeno doskorašnji šef odborničke grupe SPS-JS Djordje Pavlović obavestio je Skupštinu da će počev od ove sednice u Skupštini nastupati kao samostalni odbornik SPS-a , a ne u sastavu postojeće odborničke grupe.

Novi šef odbornike grupe dr Zoran Živković za skupštinskom govornicom je konstatovao da odbornička grupa nema problema u funkcionisanju.

„Odbornička grupa SPS-JS predstavlja jedinstvenu odboričku grupu i tako će i na dalje raditi. Ukoliko odbornik Pavlović želi da nastupa samostalno mi se tome ne protivimo“, rekao je izmedju ostalog Živković.

Odbornik Pavlović je potom za govornicom rekao da ceo slučaj nije pitanje želje i ispunjavanja želja već da su poslovnikom i zakonom definisana prava odbornika.

„Ako vi smatrate da ne treba da budem više član SPS-a, vi možete kao što ste već uradili za smenu da o tome obavestite predsednicu Skupštine. Ali ne treba da zaboravite da o tome ne odlučujete Vi već postoje organi partije  koji o tome mogu odlučivati“, dodao je Pavlović.

9 comments on “Djordje Pavlović na dalje samostalni odbornik SPS-a

 1. Ispravka naloga

  Pavlovicu, samostalno se nastupa ako das ostavku na mesto odbornika SPS a i dalje nastavis kao samostalni odbornik, al dobro,ti si poznat kao strucnjak za izmisljanje tremina koji ne postoje ni u jednom Zakonu, ,,samostalni odbornik SPS a“. Sto koristis ime SPS a da pravis grupu gradjana

  Reply
 2. Odbornik

  Pavloviću!! za izbore izadjii sam ,dobićeš više glasova nego ceo SPS.SPS je postao SNS sa Djordjem Milićevićem..

  Reply
 3. Dragan

  ovo je dobra vest da se sps procisti od ovakvih kadrova. sada ispunjavaju uslove da udju u koaliciju s nama i da se od juna prikljuce pokretu za odbranu srbije koji presednik vucic pravi. a pavlovic nek ide u opoziciju ako tamo hoce da ga prime

  Reply
 4. Pitam za druga

  Djordje Pavlovic je obecavao naprednjacima da ce da ih „oduva“? Kad je to „duvanje“ u pitanju danas je postao jedini covek na svetu, pored Merilina Mensona koji je uspeo sam sebe da oduva?

  Reply
 5. Miloš

  Bravo Pavloviću, ovo je odlična odluka.
  Svakako si tu među socijalistima bio jedini obrazovan, koji je za svoju diplomu zagrejao stolicu, a ne preko Miće Megatrenda došao do diplome i onda izigravaju neke velike stručnjake.

  Reply
 6. Nikola

  SNS, ali opozicija trebaju da daju zahvalnicu Đorđu Milićeviću kao čoveku koji je najzaslužniji za uništenje SPS u Valjevu.

  Gledao je samo sebe, svoj interes i partiju je “prodao” za šačicu srebrenjaka.

  Reply
 7. Dragan

  SPS u Valjevu je bila ozbiljna konkurencija SNS. Milićrvić je zarad fotelje dobio zadatak da oslabi socijaliste u Valjevu što i neprekidno čini a što se vidi i sa progonom Đorđa Pavlovića, jedinog čoveka koji se suprostavio nepismenim kadrovima SNS-a u Valjevu. Na proestojećim izborima Pablovića glasam javno..

  Reply
 8. Miličinica

  Đole uz tebe smo. Čuvaj obraz i poštenje. Na izborima ćeš dokazati koliko vrediš.

  Reply
 9. Valjevac

  Gde li je Klomber . Hvali se po Valjevu da kao bivsi direktor Poreske uprave direktor Jugovoca direktor Jugostada podpresednig skupstine istaknuti clan SPS i SNSa opet se vraca u politiku, i opet preko Divaca.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.