Rekonstrukcija drvenog mosta u Brankovini

U okviru kulturno – istorijskog kompleksa u Brankovini, završeni su radovi na rekonstrukciji drvenog mosta koji povezuje crkvenu portu sa starim školskim dvorištem.

“ Uskoro kreće vreme ekskurzija i veliki broj posetilaca će posetiti Brankovinu, a s obzirom na to da je mostić bio nebezbedan za korišćenje, Odeljenje za infrastrukturu je kroz redovno održavanje mostova na ulicama i putevima, uredilo drveni mostić u kulturno – istorijskom kompleksu u Brankovini. Budžetom grada Valjeva je za redovno održavanje mostova opredeljeno ukupno tri miliona dinara sa pdv-om, a nakon ovih radova, izvešćemo radove na uređenju mosta u Gornjoj Bukovici, koji povezuje glavni put sa portom crkve”, izjavio je Branko Vuković, rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu.

Radove na rekonstrukciji mosta u Brankovini je izvela firma “Edifikator”.

 

4 comments on “Rekonstrukcija drvenog mosta u Brankovini

 1. Dragan

  bravo. mostovi se grade i u gradu i u selu jer mostovi povezuju ljude kao sto sve nas povezuje ljubav prema presedniku vucicu

  Reply
 2. Mladen

  DRAGANE botu,ne masti tastaturu sa tim jeftinim sendvicem sa par kolutova francuskog parizera…

  Reply
 3. Istina

  Похвале за реконструкцију те ћуприје.
  Видимо ко је изводио радове, а ко је био надзор и по ком пројекту је то рађено?
  И још нешто, је ли прописано ко и како се одржава та грађевина како не би дошли у ситуацију да буде небезбедна и ружна за посетиоце?
  Проблем свега у овој држави је неодржавање свега што се лепо уради; фонтане, путеви, фасада, паркићи, кпупе, цвеће…
  Ипак омладино пакујте кофере…

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.