Kraj sjajne sezone

      Нема коментара на Kraj sjajne sezone

Vaterpolisti Valisa završili su takmičenje u Super ligi Srbije pošto su u revanš utakmici četvrtfinala plej – ofa poraženi od Radničkog u Kragujevcu sa 16:12 (3:4, 5:3, 4:4, 4:1).

„Vidre“ su iskoristile opuštenost domaćina, pa su prvu četvrtinu dobile sa golom razlike, da bi se slična slika mogla videti i u naredna dva kvartala.

To nikako ne umanjuje kvalitet igre Valisa, koji se prikazao u mnogo boljem svetlu nego u prvom meču u Valjevu.

Poslednji period bio je trenutak kada je Radnički dodao gas i zabeležio pobedu od 16:12.

U redovima Valjevaca Radanović je postigao četiri gola, Bursać tri, Nikolov dva, a Pošmuga, Obradović i Baucalo po jedan.

Sve u svemu Valisovci mogu biti zadovoljni učinjenim u ovoj sezoni.

Šef stručnog štaba i trener prvog tima Miloš Saković izjavio je da su ciljevi delimično ispunjeni, odnosno da je moglo i bolje od šestog mesta u Super ligi, drugog u A1 regionalnoj i drugog kruga Evro kupa.

„Predstoji nam odmor, ali i formiranje ekipe za narednu sezonu.

Dosta igrača odlazi, no oni najbolji ostaju. Postoji veliko interesovanje brojnih igrača da dođu u Valjevo, pošto su prepoznali jednu zdravu priču, u kojoj svi daju svoj maksimum da se ostvari što bolji rezultat“, rekao je Saković.

„Vidre“ su na odmoru, a svi sa nestrpljenjem čekamo skidanje balona, i sjaj sunca na kojem kompleks u Petnici dobija svoje najlepše lice.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.