GOSNS: Dragan Vidaković izneo neistine

GOSNS u saopštenju za javnost  najoštrije je osudio iznošenje neistina o zdravlju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i priželjkivnje njegove smrti od strane Dragana Vidakovića. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Dragan Vidaković, lider opozicionog pokreta „Gerila“, plasirao je na Tviteru dezinformaciju o zdravlju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i otvoreno iskazao da priželjkuje njegovu smrt. Da li je potreba za ovakvim činom izazvana strahom od čoveka kakav je Aleksandar Vučić? Da li Vidaković vidi i oseća samo mržnju ili je opet strah u pitanju? Bilo šta da je skriveno u njegovom umu, priželjkivanje nečije smrti prevazilazi dnevno politička nadmudrivanja i zalazi duboko u oblast psihologije ili neke druge grane medicine.

Gospodo draga, da li je humano i normalno želeti smrt jednom čoveku koji je otac i suprug?

Da li je normalno želeti smrt bilo kom čoveku? Zapitajte se, ako imate imalo svesti i savesti.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo najoštrije osuđuje ovakvo iznošenje neistina, istovremeno shvatajući da je to jedini vid komunikacije koji je poznat liderima i pripadnicima opozicije.

Služba za informisanje

Gradski odbor SNS Valjevo“

7 comments on “GOSNS: Dragan Vidaković izneo neistine

 1. Razum pre svega

  Ono je dno dna sto su ovi iz opozicije pisali i gde ima recenica gde se nadaju da ce da umre covek. Mozete da ga podrzavate ili ne, ali takvim stavovima samo pokazujete da ste zlo i da mogu gradjani da vide sta mislite o svima njima, kad tako se nadate da ce da umre predsednik. Zgrozen sam ponasanjem tih opozicionara i to svakako treba da osudi svaki iole mentalno zdrav covek.

  Reply
 2. Lale

  Svako ko zeli smrt bilo kome, nebitno da li je predsednik ili neko drugi u pitanju je jadnik, zao i treba da se leci, eventualno, ako je mozda zglajznuo.

  Reply
 3. Drugi maj

  Dobro je gradski odbor se oglasio,sada mi je lakše.Nije mu lako uz pomoć potpisa u Makedoniji,Kurti vodi.

  Reply
 4. Забринути Ваљевац

  Срам било све оне који „председнику“ желе лоше. Ја му од срца желим одлично здравље и дуг живот, у затвору.

  Reply
 5. Nesa

  Ljudi, to sto govorite, to je do te mere poremeceno, i ja licno borio bi se svim sredstvima da takav sljam nikada ne dodje na vlast jer bi to bio pakao na zemlji! Zao mi je, ovakvi stvaraju tako bolesnu atmosferu u drustvu, oni su kancer na kozi jedinstvene i pristojne Srbije, u kojoj bi se o svemu razgovaralo ne hvatajuci se za grlo!

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.