Uvredljivi plakati I na valjevskim banderama

Uvredljivi plakati  na kojima su lideri Zavetnika, Dveri I Novog DSS-a osvanuli su I u Valjevu.

Dok su uvredljivim plakatima najpre oblepljeni Beograd I Novi Sad , slični su se pojavili I u Valjevu. Na valjevskim plakatima  može se videti da su na glave lidera pomenutih stranaka montirane  albanske kape sa grbom Albanije .

U toku jučerašnjeg dana brojni plakati su pocepani I pobacani pored bandera na koje su bili postavljeni , ali su neki I ostali. Ko su lica koja su ove plakate izlepila , nije poznato.

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević ocenio je sinoć da su plakati na kojima su lideri pojedinih opozicionih stranaka predstavljeni kao saradnici kosovskog premijera Aljbina Kurtija „politički kolorit“.Vučević je kazao da ne zna ko je štampao sporne plakate, ali i dodao da u njima ne vidi ništa problematično pošto su kako je rekao, mnogo gore stvari rađene i viđene prvenstveno kad je reč o predsedniku Aleksandr Vučiću i njegovoj porodici.

Sa druge strane Milica Djurdjević Stamenkovski liderka Zavetnika poslala je poruku onima koji lepe takve plakate : “Znajte da ste za njega samo topovsko meso. Znajte da služite kao živi bedem i živi zid, da branite rejting koji se ruši, da branite kulu od karata koja je očigledno načeta”.

 

3 comments on “Uvredljivi plakati I na valjevskim banderama

  1. Dragan

    bravo. konacno da se stane na put opoziciji koja se dogovara sa albancima i onda optuzuju nas iz vlasti da smo s albancima u koaliciji sto nije tacno

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.