POKS:Odlazak na nacionalno okupljanje u Beogradu

Sinoć je u Valjevu održan sastanak predstavnika Gradskih odbora POKS-a, Novog DSS-a, Dveri i Zavetnika.Tim povodom GO POKS-a izdao je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

“Jedina tačka dnevnog reda na sastanku Gradskih odbora POKS-a, Novog DSS-a, Dveri i Zavetnika bila je :Najava  okupljanja ove četiri parlamentarne stranke 17. marta, ispred Hrama Svetog Save, u Beogradu.

U toku dana  16.marta, članstvo ove četiri stranke će građane Valjeva obaveštavati o nacionalnom okupljanju u Beogradu podelom letaka, na štandovima, širom grada.

Pored toga, poziv građanima da krenu za Beograd biće upućen preko svih društvenih mreža.

U obavezi svakog, nacionalno orijentisanog  čoveka je da brani svoju imovinu, teritoriju i svoje svetinje, zaključak je večerašnjeg sastanka valjevskih odbora državotvorne opozicije.

Pozivamo vas da, zajedno, 17.03, u Beogradu, sa početkom u 18 časova, podignemo barjake i damo do znanja da Kosovo ne može biti ničije osim naše. Pridružite nam se u Beogradu „, poruka je Gradskih odbora Valjevo POKS-a, Dveri, Zavetnika i Novog DSS-a.

Štandovi će biti postavljeni od 15.30.

Pored štampanog materijala, zainteresovani građani će dobiti informacije o organizaciji prevoza do Beograda.

Informativna služba POKS Valjevo”

 

 

6 comments on “POKS:Odlazak na nacionalno okupljanje u Beogradu

 1. Samo pitam

  Pitajte tamo ove demokrate iz ekipe sto protestvuje sto su se krili po Beogradu i inostranstvu dok je trajao pogrom naseg narod na KiM? Sto su pregovore sa UN prebacili na EU i tako nam napravili stetu? I sto su nam isporucili generale u Hag koji su ratovali za Kosovo i Metohiju?

  Reply
 2. Dragan

  samo vi idite na proteste. za to vreme ce nasi aktivisti da oblepe sve bandere s vasim slikama sa kurtijem

  Reply
 3. Kabi

  DSS pustio Kurtija iz zatvora i sad ide da protestvuje protiv njega? Albanci napravili pogrom Srba na Kosovu, a DSS zbog toga zapalio američku ambasadu u Beogradu koju smo morali da platimo do dinara? DSS praktično poklonio Naftnu industriju Srbije Rusima kako bi odbranili Kosovo, a oni jedva mogu da odbrane svoj Krim? Predsednik stranke ima Francusko državljanstvo, govori Francuski i oženjen je Francuskinjom, a ubeđuje ovaj narod da je zapad propast?
  Iskreno se nadam da više nikad nećete imati bilo koju vlast bilo gde u Srbiji…………

  Reply
 4. Istina

  Kosovo je izgubljeno ratom za vreme najvećeg uništitelja Srbije i srpsog naroda, Miloševića, Šešelja i Vučića. Ratom može i da se vrati u sastav Srbije, samo kada iza sebe budemo imali NAto snagu, a to je samo san.
  Prema tome niko više nije lud, ni dovoljno pametan da ratuje za neku zemlju u kojoj nema sistema, u kojoj je najskuplja hrana, obuća, odeća, u kojoj je najjeftinija radna snaga, u kojoj je najveća socijalna nejednakost, iz koje odoše svi koji nešto vrede u ovom društvu…
  Videćete i koliko će vas da bude na zakazanom skupu? Šaka jada, što naš narod rekao.

  Reply
 5. Gedza gegula

  stacete u beograd kosovo se brani na kosovu a ne u beograd tamo da protestujete i date podrsku narodu koji tamo zivi ne zive oni u beograd vi tamo imate neke druge vizije u beograd svaki pametan srbin vas procitao ko bukvar kad krenete na kosovo svi patriote krecu zivela srbija

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.