SPS: Ivana Krstić ponovo deo odborničke grupe SPS-a

Saopštenje za javnost  povodom povratka odbornice Ivane Krstic u odborničku grupu SPS-JS izdao je GO SPS-a. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Obaveštavamo javnost da je odbornik Ivana Krstić, koja je bila izabrana na listi Socijalističke partije Srbije, a iz ličnih razloga napustila Odborničku grupu SPS-JS, odlučila da se vrati u našu Odborničku grupu i u daljem radu u Skupštini grada nastupaćemo sa 12 odbornika.

Svi oni koji su izabrani na našoj listi, uvek su dobrodošli da se ponovo vrate idejama socijalne pravde, socijalne sigurnosti i solidarnosti u društvu, jednakosti i primeni principa odgovornosti u praksi.

Vrata Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije su otvorena za svakog pojedinca koji svojim delovanjem želi da doprinese uređenijem i lepšem Valjevu, da se vrati onaj sjaj i ugled koji naš grad zaslužuje, da zajedničkim radom idemo ka poboljšanju standarda života, unapređenju i razvoju naše lokalne sredine i uprave po meri građana Valjeva.

Mi socijalisti se zalažemo za socijalno pravednu i demokratsku državu, snažnu i jedinstvenu Srbiju, i kao takvi, svaki glas koji smo dobili kao izraz poverenja građana shvatamo i gledamo kao na obavezu da uvek nastupamo u ime naroda i isključivo samo za njegovo dobro. To je i rukovodno načelo naših odbornika, koji će još aktivnije da rade u Skupštini grada, ali i da svakodnevno budu u kontaktu sa građanima, da saslušamo njihove probleme i da zajedno radimo na rešavanju.

Interes svih nas je da naš grad napreduje i da građani svoju budućnost vide u njemu!

GO SPS“

15 comments on “SPS: Ivana Krstić ponovo deo odborničke grupe SPS-a

 1. Dikosava

  Sta je ovo, poceo narod da se vraca u partiju od kada je Pavlovic smenjen? Pise se GrO, za dalje, da znate drugari, GO je nesto drugo. Pozz, pozzz.

  Reply
 2. Dragan

  cim je smenjen djordje ona se vratila. pametna zena jer nije htela da bude opozicija i da snosi posledice pavlovicevih izjava

  Reply
 3. Jer idioti

  To ona sto je presla u naprednjake? A kum joj clan sekte?
  Ili Milanovic pritisnuo jer je zaposlio u Vodovod?

  Reply
 4. Povratak otpisanih

  Samim izostanka vašeg učešća u vlasti u gradu, grad je izuzetno napredovao, standard se poboljšao… A brige vaše partije o interesu građana okačite mačku o rep. A to što mislite o narodu, pokazao je vaš šef na skupštini, pokazivanjem određenog prsta, pa ste ga mozda i zato smenili, da ne pokazuje javno šta mislite o građanima.

  Reply
 5. Живан

  БРАВО ЗА СПС, ОД КАДА ЈЕ ДР. ЖИВКОВИЋ ШЕФ ОДБОРНИЧКЕ ГРУПЕ, СТАРИ ОДБОРНИЦИ СЕ ВРАЋАЈУ

  Reply
 6. baka Ruža

  Milanoviću, čvrsto sam verovala u tebe i ti si to i dokazao. SPS opet sija!

  Reply
 7. STOLE

  Ivana je dobra devojka i nije htela da bude deo priče koju su vodili TROJKA IZ BLOKA (Pavlović, Radojčić, Bošković)

  Reply
 8. Što dalje to bolje

  Nemojte više vi uređivati grad dodts ste ga uređivali,još se vidi na Krušik vaše uređivanje iz 99 kao i na radničkom naselju Kolonija,nemojte više ko Boga vas molim,što dalje ruke od grada biće mnogo lepši bez vas

  Reply
 9. SAŠA

  MILIĆEVIĆ JE URADIO MNOGO ZA GRAD I PARTIJU, TI SI MILANOVIĆU JEDINI KOJI MOŽEŠ NJEGOVIM STOPAMA

  Reply
 10. Jovan

  Ova curica bi da sedi na 2 stolice,
  pola porodice joj u sps pola u sns,pametna ili ipak nije? Sta je briga ima posao u drzavnoj firmi, malo lobira za crvene malo za plave,i ona se odrzava na povrsini a nama ostaje da je komentarisemo,“pljujemo“ ili hvalimo.Ocigledno ona gleda svoj interes.Ali me bas zanima sta su joj to obecali crveni kad im se vratila?

  Reply
 11. bife

  najlakše je pljuvati i osudjivati a da niko ne zna pozadinu cele priče! da li bi ste vi pristali da vam šef bude Pavlović?! jako hrabar potez ove devojke i ja to podržavam. svesno je ovo uradila iako je verovatno znala da će naići na osudu dela javnosti,treba imati želudac i sve to svariti. definitivno neki novi vetrovi duvaju u Pop Lukinoj.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.