Poseta Episkopa valjevskog g. Isihija Kolubarskom upravnom okrugu

Kolubarskom upravnom okrugu i načelniku Milošu Milutinoviću, danas je u prvoj zvaničnoj poseti bio Episkop valjevski g. Isihije.

Na sastanku je naglašeno da se saradnja između Kolubarskog okruga i Eparhije valjevske odvija u mnogim segmentima života.

Takođe, razgovarano je o raznim aktuelnim društvenim temama, koje su u dodiru sa misijom Crkve, a izloženi su i analizirani budući projekti, koji za cilj imaju unapređenje duhovnog života naroda.

Načelnik Kolubarskog upravnog okruga Miloš Milutinović, naglasio je da je saradnja Eparhije valjevske i Kolubarskog upravnog okruga veoma važna i da se nada da će i u budućnosti biti blagorodna, obostrano važna i dragocena.

Kolubarski okrug

8 comments on “Poseta Episkopa valjevskog g. Isihija Kolubarskom upravnom okrugu

 1. Dragan

  lepo je videti da drzava i crkva saradjuju i da cela crkva osim grigorija kog smo oterali u nemacku daje podrsku presedniku vucicu

  Reply
  1. Miloš

   Lepo izgleda Dragane u Novom Naselju ,novi crkveni objekat kod ambulante.Neka se ugledaju na Katoličku crkvu kako pomaže sirotinji..To kod nas nema,samo kombinuju za sebe i svoje uz vlast…

   Reply
 2. Eeeeer????

  Pitate se zašto naroda nema u crkvi,zbog ovoga.Sramota odrekli ste se Kosova,ništa konkretno ne radite samo dajete podrške vlasti.

  Reply
 3. Sekretar komiteta

  Rodjen u Moskvi 1964 gde mu je tata bio ambasador Titove Jugoslavije,šta mislite da li mu je tata bio komunista?

  Reply
 4. Mladen

  samo nebitni sastanci,slikanje za javnost,umesto bajaderica obicna turska kafica sa jeftinim rahatlukom…trebali bi ukinuti ove nebitne upravne odluke I nebitne likove pozaposljavati negde u proizvodnju da radi ko sirotinja za 45-47.000

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.