POKS Valjevo: Hitno rešavanje problema sa uličnom rasvetom u Karađorđevoj i Dušanovoj ulici

GO POKS-a izdao je saopštenje za javost u kom ističe da je neophodno rešiti problem rasvete na Jadru.Saopštenje prenosimo u celosti:

“Sekretarijatu Gradskog odbora POKS-a, obratio se sugrađanin Darko Đokić, koji je evidentiran kao osoba sa invaliditetom, u nadi pronalaska rešenja za dve ulice koje su veoma značajne i jedne od najprometnijih u našem gradu.

Već duže vreme traje problem sa uličnom rasvetom u Dušanovoj i Karađorđevoj ulici, svima nam je poznat Jadar, kao glavna deonica puta ka Loznici i u neposrednoj blizini centra grada. Takođe, u blizini se nalazi i Tehnička škola, koju pohađaju brojni učenici.

Podsećamo, nedavno se desio slučaj gde je biciklista, naša sugrađanka, poginula u Dušanovoj, kada je vozač kamiona nije primetio.

Brojni pešački prelazi su neosvetljeni, što stvara veliki problem i vozačima, koji ne mogu na vreme videti pešake, te može doći do kobnih posledica.

Radi bezbednosti naših sugrađana, naše dece i nas samih, apelujemo na nadležne gradske institucije da što pre izvrše kontrolu  i upozore  preduzeća koja se bave popravkom i održavanjem ulične rasvete. Popravka je nužna, imajući u vidu blizinu srednje škole. Apsurdno je da jedan od najprometnijih delova grada bude bez ulične rasvete, a pritom je postojala godinama u nazad.

Info služba Gradskog odbora Valjevo”.

3 comments on “POKS Valjevo: Hitno rešavanje problema sa uličnom rasvetom u Karađorđevoj i Dušanovoj ulici

 1. Milutin

  Zaboravili ste da se potpisete kao „savet GrO poks-a za hitno resavanje problema sa rasvetom u Karadjordjevoj i Dusanovoj ulici“. Vasa potreba da se po svaku cenu oglasite i nacini na koji to radite cini da se i sam osecam neprijatno koliko ste mrsavi i kako malo se kapaciteta vidi u svemu sto radite.

  Reply
 2. Istina

  Pa grad ne zna da popravi rasvetu u šetalištu Pećina već nekoliko meseci. Tamo je pored prljavih staza sa granjem preko istih, prava strava bez osvetljenja…
  A što se tiče Foks-a i vi ste jedna lična interesna organizacija kao i većina u Srbiji. Da niste bili bi već u nekoj postojećoj, širili organizaciju i davali svoj doprinos promenama. A do promena je moguće doći samo na izborima. Mislim da vam je vođa omogućio da se svi udenete i uzmete parčić kolača sa 3%. To je vama u glavi i ništa više.
  Pisati svaki dan saopštenja u kojima se govori o nekakvim nepravilnostima na koje niko neće reagovati, može da privuče pažnju samo onih koji nemaju ni osnovno obrazovanje. Gde su parkinzi, gde su semafori, gde je prljavština, gde su kontejneri, gde je saobraćaj… Imate tema za svaki dan po jednu.
  Draga gospodo sve mora sistemski da se uradii, ali pre svega mora da se promeni nesposobna vlast i da se onda izgradi sistem koji će nam odrediti smer koji će slediti sve buduće vlasti…
  Bežite omladino iz ove prljave i zagađene zemlje sa najvećom socijalnom razlikom, najjeftinijom radnom snagom, sa najskupljom hranom, obućom i odećom…

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.