POKS : Predloženi sporazum EU sam po sebi predstavlja priznanje KiM

Povodom dešavanja u Skupštini Srbije vezanih za Sporazum EU o Kosovu i Metohiji, GO POKS-a izdao je saopštenje za javnost: Saopštenje prnosimo u celosti:

„Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) za jučerašnji incidenat u Skupštini Srbije smatra odgovornim isključivo predsednika skupštine zbog njegove samovolje i manira da ne daje reč poslanicima za očiglednu povredu poslovnika, iako mu je to obaveza.

Na jučerašnjoj sednici predsednik Srbije obmanuo je  javnost, kada je obećao da neće priznati nezavisnost lažne države Kosova, jer nije objasnio da samim činom potpisivanja sramnog francusko – nemačkog sporazuma, to će suštinski biti urađeno. Nakon toga Srbija sve i da hoće, ne može sprečiti članstvo tzv. Kosova u UN , pa čak i da glasa protiv njenog članstva“ – izjavio je potpredsednik Skupštine Srbije i predsednik POKS Vojislav Mihailović.

„Građani moraju da znaju da nakon potpisivanja spornog sporazuma, Albancima više nije ni potrebno priznanje od Srbije, nego će oni nezavisnost i članstvo u UN steći i protiv volje Srbije. To je velika prevara koja nam se sprema od strane zapada i našeg rukovodstva. Srbija se u slučaju prihvatanja francusko – nemačkog sporazuma praktično odriče Kosova i Metohije i nema više nikakva prava i ingerencija nam njim“ – dodao je Mihailović.

GO POKS“

2 comments on “POKS : Predloženi sporazum EU sam po sebi predstavlja priznanje KiM

 1. Istina

  А, која то права и ингеренције сада има Србија над Косовом, осим што годишње има 800 милиона евра трошкова за Косово?
  Косово је свим властипа последњих 30 година служило само за богаћење појединаца и прање новца…
  Слажем се, Орлић заједно са председником и њиховом волументом треба да се подвргне дисциплинској одговорности.
  Са потписом, или без потписа Косово је ту где јесте. Косово не може побећи.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.