Nove medalje za BK Sputnjik na državnom prvenstvu

Biciklisti valjevskog Sputnjika, doneli su iz Knića, u naš grad nove 4 medalje sa državnog prvenstva. Nikolija Kulinčević je ovogodišnjoj kadetskoj tituli u MTB-u (olimpijska disciplina), dodala i titulu šampiona u disciplini MTB maraton.

Nisku uspeha mladih nada, nastavila je mlađa kadetkinja Mila Starčević koja je osvojila srebrnu medalju baš kao i njen klupski drug – kadet Igor Davidov a istoj kategoriji njegov brat Stefan Davidov bio je treći. Od ostalih članova BK SPUTNjIK, zbog daljine puta i neorganizovanja trka za mlađe kategorije,  nastupio je još jedino Bogdan Angelovski koji se, po nezvaničnim rezultatima,  plasirao oko petog mesta.

Bicikliste Sputnjika očekuju još 2 ili 3 trke do kraja sezone koja je bila jedna od najuspešnijih za Valjevski biciklizam u 137 godina egzistiranja ovog sporta u gradu na Kolubari. A do kraja sezone saldo medalja će se zasigurno uvećati što će biti na ponos svih mladih takmičara, trenera, roditelja i svih članova najuspešnijeg biciklističkog kluba u Valjevu.

FOTO: bksputnjikvaljevo@mail.ru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.