GO SNS:Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Povodom Dana srpskog jedinstva, slobode I nacionalne zastave GO SNS-a u Valjevu izdao je sledeće  Saopštenje za javnost:

“Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo čestita Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave i podseća sve građane da treba da budemo ponosni na jedinstvo, našu istoriju, naše pretke i put koji su prošli kako bismo mi danas živeli slobodni.

Sloboda je najviši ideal srpskog naroda i to je bila kroz vekove, ali i nadahnuće brojnim generacijama koji su se borili za slobodu.

Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave je praznik našeg identiteta, onog u kojem se sjedinjuju jezik, kultura, tradicija, vera, ali i vrednosti na kojima počiva čitavo društvo.

Sabrani pod zastavom naše zemlje i našeg naroda, svi Srbi na svetu su jedno. Ma gde bili, znamo odakle smo i gledamo u budućnost, a nje nema bez sećanja i ponosa na pretke i nasleđe koje su nam ostavili. Na nama je da to nastavimo za buduća pokolenja.

Isticanjem nacionalne zastave Republike Srbije, danas se dostojanstveno i ponosno pridružujemo obeležavanju ovog praznika.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo”

8 comments on “GO SNS:Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

 1. Junac

  Jedini ste se setili, bravo. Nadam se da ce dezurni hejteri i mrzitelji svega i svacega danas da upotrebe to mozga sto imaju i da ne vredjaju i ne napadaju na ovakve vesti.

  Reply
 2. Predrag Savić

  Vaša sloboda je odista velika kad se tako dugo predstavljate lažnim imenom, gospodo fantomi…

  Reply
 3. Dule

  Juče je bio jedan od lepših državnih praznika zato što poziva na pozitivno negovanje kulture sećanja i poštovanja osobenosti srpskog naroda.

  Reply
 4. sin anarhije

  Hvala Bogu , uskoro cete vi naprednjaci na smetliste istorije a onda svi mars nazad u rodna sela …

  Reply
  1. Sladjana

   Ne mogu u rodna sela veliki deo njih morace ako bude prava i pravde u BANJU NA OBNICI i sicne ustanove zatvorrenog tipa po Srbiji.

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.