Nesto pametno za Doru

Profil Nešto_pametno na Instagramu u saradnji sa uspešnim sportistkinjama i sportistima organizuje humanitarnu akciju za pomoć Doroteji Perić.

Dora ima 7 godina, obožava decu i raduje se polasku u prvi razred.  Komunicira neverbalno uz pokazivanje i imitacije. Boluje od cerebralne paralize, senzorineuralnog oštećenja sluha, neurotrofičnog keratititsa sa oštećenjem rožnjače.

Potrebni su joj intenzivni fizikalni, defektološki i logopedski tretmani u Centru za razvoj fine motorike, pokreta i govora u Beogradu (IST centar), kao i robotički tretmani koje porodica ne može da priušti.

Odazvalo se puno uspešnih sportistkinja i sportista koji su donirali svoje dresove, majice, rekete, šahovske table, bokserske rukavice i drugu sportsku opremu i rekvizite. Pomozite Dori tako sto ćete učestvovati na aukciji i kupiti deo opreme.

Pratite Nešto_pametno. Na profilu ce se svakodnevno objavljivati oprema i rekviziti poznatih sportista, na vama je da licitirate i kupite neki od predmeta. Sav novac ce biti iskorišćen za Dorino lečenje.

U koliko ne želite kupite neki od predmeta, možete pomoći Dori uplatom na tekući racun. Svi detalji na profilu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.