Velika akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Valjevo  danas u prostorijama Lovačkog udruženja „Braća Nedić“ Valjevo, a u saradnji sa Udruženjem dobrovoljnih davalaca krvi „Policajac 2004“ od 08.30 do 14.00 časova, organizuje veliku akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Akcija se realizuje u sklopu letnje kapmanje Instituta za transfuziju krvi Srbije, a na Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi – 14. jun.

Podsećamo da je Crveni krst Valjevo višestruki uzastopni osvajač plaketa „Šampion solidarnosti“ i s tim u vezi, dijamantske plakete – najviši rang priznanja, koju dodeljuje Institut za transfuziju krvi Srbije, za izuzetna postignuća u organizaciji akcija na kojima je prikupljen najveći broj jedinica krvi.

Današnja akcija je prilika da se na najlepši način, zajedno sa dovrovoljnim davaocima krvi, pošalje poruka da je krv nacionalni resurs, a dobrovoljni davaoci tihi heroji iz našeg komšiluka.

1 comment on “Velika akcija dobrovoljnog davanja krvi

  1. Slobodan

    Smatram da bi trebala da se napravi neka akcija da se obezbede bolje prostorije crvenog krsta…da svim dobrovoljnim davaocima bude prijatnije

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.