Promenljivo oblačno, kišovito, ali toplije

Na severu i istoku zemlje veći deo dana pretežno sunčano, u ostalim krajevima promenljivo oblačno. Na jugu mestimično sa kratkotrajnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Uveče i tokom noći, kiše ponegde može biti i u severnim i centralnim predelima. Ujutru temperatura od 10, tokom dana do 29 stepeni.

Utorak Pretežno sunčano i veoma toplo, sredinom dana i posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom i to uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Vetar slab i umeren, u južnom Banatu i donjem Podunavlju povremeno i jak, jugoistočni i južni. Najniža temperatura od 11 do 17 °S, a najviša od 26 do 32 °C.

Sreda Pretežno sunčano i veoma toplo, sredinom dana i posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom i to uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Vetar slab i umeren, planinskim predelima povremeno i jak, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 13 do 19 °C, a najviša od 30 do 34 °C.

Četvrtak Promenljivo oblačno i malo svežije, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 14 do 20 °C, a najviša od 28 do 32 °C.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.