Derbi bez pobednika

      1 коментар на Derbi bez pobednika

U predivnom ambijentu i prepunim tribinama na Petom Puku odigran je gradski derbi između Radničkog i Budućnost Krušika koji je posle velike borbe završen rezultatom 3-3.

Poveli su domaći već u 4 minutu iz jedanesterca a strelac je bio Marko Živanović. Gosti su uzvratili veoma brzo u 9 preko Ilije Milanovića kojeg je izvaredno uposlio Sofronić. Već na samom startu drugog poluvremena u 53 min. dosuđen je penal z Bud Krušik a siguran sa bele tačke za 1-2 bio je Ivan Gentić. U 62 Miloš Rašević povećava na 1-3. Radnički je uspeo da se vrati u meč u 69 min. posle kornera koji je izveo Živanović najbolje se snašao Veljko Vasiljević i pogodio za 2-3. Stadion je eksplodirao u 89 minutu kada je   Aca Dimitrijević lobovao neopreznog Rankovića za konačnih i najrealnih   3-3.

RADNIČKI- Todorić, Vasiljević, (Marković), Matić, Stamenić, (Vasić), B.Đurić, Mišković, Banković, (Dimitrijević), R.Đurić, Simeunović, (Jović), Živanović, Miletić (Savić).

BUDUĆNOST KRUŠIK- Ranković, Đorđević, Tintor, Gentić, Bošković, Ristović, M.Petrović, (Đukuć), Sofronić, Janković, (Rašević), P.Petrović, Milanović (Grujičić)

1 comment on “Derbi bez pobednika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.