Mobilni mamograf u Valjevu do 3. juna

Mobilni mamograf će u Domu zdravlja Valjevo ostati 10 dana duže nego što je planirano, odnosno do 3. juna (pregledi su počeli 4. maja).

Za naredni period nisu popunjeni termini tako da se zainteresovane žene starosti od 45 do 69 godina mogu prijaviti na telefon 014 315 00 99, u periodu od 7 do 14 časova. S obzirom da ima dovoljno slobodnih termina Dom zdravlja poziva i žene iz opština Kolubarskog okruga da se prijave za pregled.

Mobilni mamograf je postavljen na službenom parkingu Doma zdravlja (iza zgrade, ulaz iz ulice Vlade Danilovića) i radi od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 17 sati.

Organizatori preventivnih pregleda mobilnim mamografom u Valjevu su Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“ i Dom zdravlja Valjevo.

Preventivni pregledi u Donjoj Kamenici

 Dom zdravlja Valjevo obaveštava meštane Donje Kamenice i okolnih sela da će u nedelju 29. maja raditi preventivne preglede u zgradi osnovne škole. Zdravstveni radnici će biti na raspolaganju  od 8 do 13 časova, a uz pregled i savete lekara opšte medicine meštani će moći da izmere pritisak, nivo šećera i masnoća u krvi.

Zdravlje mogu prekontrolisati i ljudi koji nemaju zdravstveno osiguranje, kao i svi učesnici i posetioci manifestacije „Prasijada“, koja se tog dana održava kod crkve u Kamenici.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.