12 medalja za bicikliste Sputnjika

Mladi takmičari BK Sputnjik Valjevo, na drugom MTB Kupu Srbije koji je u subotu održan na Fruškoj Gori ostvarili su veliki uspeh osvajanjem čak 12 medalja ( od 42. moguće).

Lovorima pobednika u pojedinačnoj konkurenciji okitili su se kadet Igor Davidov i mlađa kadetkinja Mila Starčević, a najuspešniji Valjevski biciklistički klub je trijumfovao u konkurenciji kadeta, poletarki i mlađih poletaraca, dok su timsku bronzu osvojili poletarci.

Na drugi stepenik pobedničkog postolja popeli su se kadetkinja Nikolija Kulinčević i mlađi poletarac Sava Starčević, dok su bronzane medalje pripale Stefanu Davidovu među kadetima, Nataliji Kulinčević u konkurenciji poletarki,  Stefanu Simoviću mlađem poletarcu i Đurđi Nedeljković u konkurenciji mlađih poletarki kojoj je ovo bio sjajan poklon za 9. rođendan.

I ostali takmičari BK SPUTNjIK su na ovom takmičenju na dostojan način reprezentovali svoj klub i svoj grad pa su ostvarili sledeće rezultate: Lazar Angelovski i Natalija Tošić su bili peti, Pavle Tošić i Marko Ćesarević osmi, Dimitrije Jezdić deveti i Aleksa Nedeljković deseti, dok je zbog kvara na biciklu trku prerano završio talentovani Despot Stevanović.

Sledeća prilika da se niska uspeha nastavi je već u ponedeljak, 02.05.3022. g  kada se na autodromu Beranovac pored Kraljeva održava Kup Srbije u drumskom biciklizmu na kojem će nastupiti oko 20 takmičara

BK Sputnjik Valjevo.

Foto: bksputnjikvaljevo@mail.ru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.