Zdravstvena stanica u Valjevskoj Kamenici radi pet dana u nedelji

Zahvaljujući boljoj epidemiološkoj situaciji i manjem broju lekara angažovanih u KOVID ambulanti, od danas zdravstvena stanica u Valjevskoj Kamenici radi punim kapacitetom.

To znači da će meštanima ovog centralnog i brojnih okolnih sela lekar opšte medicine i medicinska sestra biti na raspolaganju od ponedeljka do petka, uz radno vreme do 7 do 14.30 časova.

2 comments on “Zdravstvena stanica u Valjevskoj Kamenici radi pet dana u nedelji

  1. Goran Markovic

    Tako i treba da se radi pomoci stanovnistvu iz ovog dela kojki pokriva Dom zdravljaValjevo i u drugim mestima to treba da krene Divci , Stave jer ovde se radi o nekoliko sela gde ima dosta starih , a doprinosi i ustedi vremena poljoprivrednicima naravno i finansijska usteda za stanovnike tih sela Moje iskustvo { radio sam nekada u Zdravstvenoj stanici na Stava i znam koliko to za mestane znaci gde je tada bila i stomatoloska sluzba .Naravno ima opravdanja zbog dosadasnjeg zastoja u radu zbog posasti koja nas je zadesila .Smatram da ce v. d Direktorka Doma zdravlja Valjevo naci modalitet da se nastavi pruzanje zdravstvenih usluga .

    Reply
  2. Dragan

    Svaka cast. Ovo je bilo potrebno selu i mislim da ce ovo privuci glasace na nasu stranu da neglasaju za sps vise. Ako treba ambulanta nek radi i svih sedam dana nedeljno bar do izbora a posle i nek je zatvore.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.