Posle dve godine pauze ponovo SPREG

Posle dve godine pauze zbog epidemije korona virusa tradicionalni sajam SPREG ove godine će biti održan. Organizatori najavljuju da će ove godine i Grad Valjevo imati svoj štand kao domaćin.

Ove godine posle dvogodišnje pauze , SPREG će ponovo bii održan , najavljuju organizatori Regionalna asocijacija malih i srednjih preduzeća zapadne Srbije i izvršni organizator, valjevska agencija „Gatti”. Sajam će po najavama biti održan od 7. do 9 aprila  u prostoru Omni centra.

Ove godine izložbeni prostor sastojaće se iz dva segmenta. Prvi će biti posvećen poljoprivredi uz predstavljanje poljoprivredne mehanizacije, rasadnika, opreme za stočarstvo, mašina, alata i druge poljoprivredne opreme. Glavna izložbena hala predviđena je za predstavnike različitih industrijskih grana na pojedinačnim i grupnim štandovima, pri čemu se, kako je najavljeno, 70 odsto tih izlagača bavi proizvodnjom. Biće zastupljene metalska, mašinska industrija, građevinarstvo, zanatstvo, distributeri poljoprivredne opreme i alata, opreme za klimatizaciju i grejanje.

SPREG će ove godine promovisati i ekologiju pa je najavljena i akcija prikupljanja PET ambalaže i akcija „Štand za drvo” pri čemu će  organizatori  posaditi po jedno drvo za svaki sajamski štand koji izlagači iznajme.

Rok za prijavljivanje za učešće na ovogodišnjem 17. SPREG-u je 10. mart.

1 comment on “Posle dve godine pauze ponovo SPREG

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.