IZBORI2022/Osečina:Pokreni se -(Ne)poštovanje predsednika

IZBORi2022/Osečina

Grupa gradjana Pokreni se izdala je saopštenje za javnost . Saopštenje prenosimo u celosti:

„Grupa građana Pokreni se, inače članica koalicije MORAMO, obaveštava građane opštine Osečina da se u poslednje dve godine u našoj varošici događa jedan zanimljiv fenomen.

Suština je u tome da se funkcionerka vladajućeg SNS-a i ujedno zamenica predsednika opštine Osečina u isto vreme nalazi na dva različita mesta. Naime, ona u toku istog radnog vremena radi i u opštini Osečina i u Obrazovno – vaspitnom centru „Braća Nedić“.

Biljana Mićić, zaposlena u opštini Osečina na radnom mestu zamenica predsednika opštine, u školskoj 2020/2021. godini bila je angažovana sa 25% radnog vremena u nastavi, dok je trenutno u školskoj 2021/2022. godini angažovana sa 30% radnog vremena.

Veoma je tužno to što funkcionerka nije osetila moralnu obavezu da joj se umanji plata u opštini za vreme dok se nalazi u školi. Namerno kažemo moralnu, jer da je krstimo kao pravnu, to bi se zvalo neosnovano bogaćenje i oštećenje budžeta opštine Osečina.

Nažalost, ona nije jedini primer za ovakvo ponašanje. Ali kada vrh stranke i opštinskog rukovodstva daje ovakav primer nema potrebe da se osvrćemo na niže rangirane činovnike.

I na kraju da postavimo jedno pitanje… Zar ne bi ova funkcionerka trebala da se ugleda na našeg predsednika, koji radi i prekovremeno, i subotom i nedeljom i praznikom – sve za dobrobit građana, a da pritom ne naplaćuje ni prekovremene sate, ni dnevnice ni „dopunski rad“.

I zato pozivamo građane da na predstojećim parlamentarnim izborima zaokruže listu pod rednim brojem 9, jer MORAMO stati na put ovom bahaćenju.

GG Pokreni se“

 

 

14 comments on “IZBORI2022/Osečina:Pokreni se -(Ne)poštovanje predsednika

 1. LicemUri

  Zašto Grupa građana ne izda saopštenje kako je njihov lider Vladimir Radivojević dobio posao u opštini preko SNS, kako mu je supruga dobila posao preko SNS i to kada je bila zabrana zapošljavanja u punom jeku???
  Zašto ne kaze da je ljut što nije preuzeo stranku u Osečini posle Dragana Aleksića, kada zna da to to ničim zasluzio nije. Samo mu je lični interes bio u pitanju. I jedini razlog za osnivanje GG koje je u Stavros Nova Srbija, a sada kao neki Zeleniš.
  Zašto propagira nestranačko zapošljavanje kada je sam tako dobio posao kao prof.fizičkog vaspitanja u Odeljku za budzet. Zašto ga ne pitate šta radi 8h. I njegov kolega M.S.šta radi na poslu sem što deli vesti po društvenim mrežama i smišlja Lazi i smicalice.

  Reply
 2. Moralisti do bola

  Dajte molim vas pa ko to deli ovde pravdu i morališe????? Zar ovaj mali što vodi GG nije dobio posao preko politike.
  Da li gradjani znaju ko stoji iza ove GG ili šta su sada. Pa njima ništa sveto nije. Gazili bi preko mrtvih do cilja- do ličnog interesa.
  Zao mi Zelenovića, ne zna sa kime se u kolo uhvatio. Nisam ni za Sns ali za ove NIKADA. Kad ovako o kolegama pričaju šta će tek za neke druge.

  Reply
 3. Imate li obraza?????

  Nije mi jasno zašto predsednik opštine Osečina Nikola Tomić ćuti o malverzacijama koje sprovode članovi GG Pokreni se. Neki su zaglavili i ozbiljne prijave a ovde prosipaju pamet o funkcionrima koji ni po čemu ne krše zakon. Kao da je ova žena prva i poslednja koja radi dva posla, nije sramota raditi.
  . Neki ne mogu ni jedan valjano da obave. Ne trazite trunke u drugima izvadite panj iz svog oka.

  Reply
 4. A ti sine Brute??

  Je l dozvoljeno da činovnik u opštini vodi političku organizaciju ili stranku? Lepo pitanje za razmatranje 🙊

  Reply
 5. Stevica

  Može li GG da informiše poštene gradjane oko prodaje Marcipana, dokle se stiglo, ko vodi to?
  Ima li objekat struju, odnosno trafo stanicu. Bavite se malo konkretnijim problemima, nemojte samo olajavati ljude lično.
  Koji je vaš program i plan???

  Reply
 6. Анонимни

  Ako je ovo jedino što nudite, bolje onda ćutite.
  Smešno i jadno. U svim srednjim školama postoje profesori koji imaju i drugi posao. Niste otkrili Ameriku.

  Reply
 7. Анонимни

  Prodajte moral za glas. Članovi i vodja GG-Sedite u opštini primate platu, ne radite ništa, pljujete drzavu od koje hleb dobijate, delite statuse po fejsu za vreme radnog vremena, radite privatno u toku radnog vremena, izlazite u 15h sa posla radno vreme do pola 16h, ne znate ni za obraz ni za Boga. Posao dobili preko SNS. Gazili bi preko mrtvih do cilja. A vaš cilj je samo jedan- lična korist!!!!
  Sramite se!!

  Reply
 8. Marko

  Bitno je da zena radi ispravno i kotira se dobro u širem auditorijumu, pre svega je čovek koji će pomoći i spustiti se na naš nivo, nivo običnog čoveka i što potiče iz dobre porodice , koja je poštovana od predaka pa do danas. Ne vidim u čemu je vas problem.

  Reply
 9. Veteran

  Nažalost sve je istina. Otkako je otišao dragan ovi nam uništiše stranku. Bili smo najgori na prošlim izborima. Svi znaju da je nikola u stvari SPS. Ne ceni ga niko pa osecina nema ni jednog na posl.listi.
  Zato Darko spasavaj nas dok nije kasno!!!!

  Reply
  1. Pajo

   Jao, jao😁😁😁😁😁Od kad su otišli mnogi veterani, mnogi mladi su došli. Tako da ne lupajte, smešni ste 🤣🤣🤣Za razliku od “veterana ” Nikola nikada nije bio sps, a ni demokrata

   Reply
  2. Hvala lepo

   Možete pisati gluposti i lagati narod🤣ali uzalud, NAJBOLJI REZULTAT IKADA NA IZBORIMA! TO ZNAJU SVI, DA STE OSTALI BILO BI ZLO, ZATO STE I ISPALI IZ ODBORA, jer da niste bili deo ne biste sada ovako pisali.

   Reply
 10. AntiBot

  Jesu li se botovi izredjali da odbrane “čednost”?

  Ne brinite, drugari, sledeći ste na redu!
  Redom, nikoga nećemo ostaviti i zapostaviti, sve će biti obelodanjeno!

  Reply
  1. Samo jako!!!

   Samo napred!!!
   Jedva čekamo, tekstovi su vam nadahnuti upravo ono m što imate – mrznja, zlo, dvoličnost. Hoćete li reći ljudima kako ide istraga za Marcipan? Lepa tema za javnost

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.