VK Valjevo večeras protiv Vukova

Večeras 29. januara 2022. godine VK Valjevo igra jednu od najvažnijih utakmica ove sezone. U goste  dolazi prvoplasirana ekipa NBG Vukova,  najveći rival u trci za prvo mesto koje vodi u Super ligu.

Na dosadašnjem putu VK Valjevovodilo je ozbiljnu bitku I uspelo da ostane u trci za Super ligu. Na tom putu zabeležen je samo jedan poraz I to od ekipe Vukova. Vaterpolisti ovog kluba pred utakmicu poručuju da su spremni za revanš I pobedu.

“Za nas je veoma bitna ova utakmica . U prvom delu sezone imali smo malo problema, stalno smo putovali, znate već vezano za bazen u Petnici, ali uspeli smo d aostanemo u trci za super ligu. Imali smo samo jedan poraz od Vukova I posle smo sve u nizu imali pobede tako da smo I posle pauze krenuli u pripreme za nastavak u ligi I sad nas očekuje najbitnija utakmica za ostanak u ligi. Jeste da je bitna I da može da odluči neke stvari, ali ne mora da znači I mislim da smo spremni u svakom smislu da se revanširamo, pobedimo. E sad koliko će to biti dovoljno da odmah zauzmemeo mest na tabeli ili ćemo morati da čekamo ostale utakmice videćemo”, rekao je trener Stevan Nonković.

U svojoj desetogodišnjoj istoriji VK Valjevo je uspeo da u dva navrata bude član srpske vaterpolo elite (2017-18 i 2018-19) a sada se pruža nova prilika za povratak među najbolje.

Da su igrači spremni I psihički I fizički potvrdjuje I Damir Crepulja:“ Što se tiče same utakmice neće biti lako, idemo na pobedu . Najviše bi voleli da to bude pet razlike koje bi nam odmah omogućilo da budemo prvi na tabeli, ali Bože moj idemo da igramo I da se nadmećemo , a biće što biti mora. Super liga je zaista jaka, rekao bih najjača , Srbija je po meni u vaterpolu broj 1 I u A ligi I Super ligi. Preko 20 godina se profesionalno bavim vaterpolom I mogu da kažem da sam prijatno iznenadjen nivoom u A ligi , to je jedan veliki , veliki nivo.”

Iz VK Valjevo pozivaju ljubitelje vaterpola da dođu i da pomognu u  nastojanjima da klub izbori pobedu velikog protivnika I samim tim  napravi odlučujući korak ka osvajanju prvog mesta u Prvoj A ligi Srbije.

 

 

 

7 comments on “VK Valjevo večeras protiv Vukova

  1. Dragan

    Postovani,
    dovesti toliki broj igraca, nemanje mladjih kategorija….jedna teska utopija, koju smo vec videli od istih protagonista.
    Tuzno je i gledati coveka, odlican igrac, od neki trideset osam godina na konferenciji za stampu.
    Tuzno….

    Reply
    1. Građanin grada Valjeva

      Dođeš na trening VK Valjeva, pa pogledaš koliko dece ima u mlađim kategorijama, ako treba raspored treninga mogu da dostavim. I u drugim klubovima je slična situacija, ako ne i gora, što se tiče igrača sa strane, da ne navodim. Drugi protagonisti gori pa ih ne komentarišeš, mada nisu vredni pažnje. Nedavno igrana Super liga pa nije pokušavano sa gašenjem drugog kluba.

      Reply
  2. dragan

    Sinoc u pobedi protiv Zemuna, sto ovde na ovom portalu nije vest, sest decaka nasih sugradjana (Kovacevic, B Gavrilovic, M.Gavrilovic, Icagic, Vujic i Arsenovic). Cinjenica!
    2003. u Vaterpolo klubu Valjevo ne postoji.
    2005. ne postoji
    2006. od Valisa ste izgubili desetak golova razlike
    2008. od Valisa ste izgubili 18 -1
    2010. od Valisa ste izgubili 12-10
    Koja deca i gde?
    Ovo je sve lako proverljivo.

    Reply
  3. Miloš

    Gospodine Dragane, cemu ovakvi komentari? Ne morate da volite pojedine klubove ali ne vidim cemu ovolika mržnja…. Valjda je nabitnije da Valjevo ima sto vise dobrih sportista…

    Reply
  4. Građanin grada Valjeva

    Onda znaš koliko dece vrbovano da pređe iz VK Valjevo u VK Valis, trener mlađih kategorija preuzet samo iz tog razloga da bi posle par meseci dobio otkaz, o preraspodeli novca iz gradskog budžeta nije vredno komentara, pošto pitaš koja deca, 2010. VK Valisa je jedva i uz pomoć devojčice (kojoj svaka čast) jedva pobedilo VK Valjevo…ne bih komentarisao uspehe dece, neka su manje talentovana neka više, broj članova VK Valjevo nije manji u odnosu na VK Valis, to je činjejica..uostalom ne tako davno dve godine zaredom igrana Super liga sa „našom“ decom, al neki nemaju mozga da bi se setili gostovanja Partizana, Zvezde..L. Gligorijević, Đ. Gligorijević, Ičagić, L. Đorđević, N. Dorđević, Ristić, Popović, ta deca su valjda iz Valjeva i okoline…uostalom ne treba biti ljubomaran na ove vesti, ja ne čitam vesti o klubovima koji me ne intresuju. Činjenica!

    Reply
  5. Dragan

    Mrznja? Nikad.
    Postovani, za te dve godine ste iz gradkog biudzeta izvukli izvukli stepreko 20 milinao dinara. Plus Gorenje 10 milona. I ?
    Niko decake koje spominjete nije pomenuo. Bravo za iste.
    Ja sam govorio o sadasnjoj situaciji u kojoj ste Vi samo potvrdili.
    Znaci 2010. je problem. Gledao sam utakmicu rezultat je bio u jednom trenutku 11 -3. Devojcica je problem? Onda je Vas komentar jos vise sramotan. Moke pitanje ko ce naslesiti ovog coveka od 38 godina, odlican igrac, i koja deca.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.