Veće:Konkursi za direktore

Gradsko veće donelo je odluku o raspisivanju konkursa za mesta diektora JKP Vodovod I JKP Toplana.

U obe navedene odluke, navedeno je da javni konkurs sprovodi Komisija za sprovođenje konkursa za izbor direktora javnih preduzeća, čiji je osnivač grad Valjevo, koju obrazuje Skupština grada Valjeva.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objavljivanja oglasa u „Službenom glasniku Republike Srbije“. Oglasi će biti objavljeni i u dnevnim novinama „Politika“, kao i na internet stranici grada Valjeva www.valjevo.org.rs .

Na pomenutim mestima direktora trenutno se nalaze Ivan Filipović (Vodovod) I Janko Gagić (Toplana) koje je Skupština grada postavila u statusu vršilaca dužnosti.

7 comments on “Veće:Konkursi za direktore

  1. Slobodan

    Imali neko mlađi od Janka!? To ne sme proći i bila bi velika sramota i uvreda za sve mlade školovane ljude iz Valjeva. Zar nije slogan SNS za našu decu. To ne sme proći….

    Reply
    1. Milan NN

      Nema mesta losim recima. Odgovorno je radio covek posao i zasluzuje da bude tu gde jeste.

      Reply
    2. Stoja

      Ima nešto što se zove autokorekcija a i dešava da se u kucanju se pogreši. Ne znači da je čovek nepismen. Ali bitno je da nekog napadnete i prozivate da je bot samo zato što je iskazao svoje pozitivno mišljenje u vezi izbora direktora. Nisam član, poznajem obojicu kandidata i znam da si kvalitetni ljudi i stručnjaci.

      Reply
  2. Bobili

    Pa ne mogu deca biti direktori. Nemojte biti tako zlonamerni, Janko je vredan covek i sposoban i ima znanje.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.