Radovi na Divčibarama i u još 6 Mesnih zajednica

Tokom ove nedelje počeće radovi na rehabilitaciji ulice od pumpe do Vodovoda na Divčibarama. Odmah potom slede radovi na putevima u 6 MZ koje će finansirati Putevi Srbije.

Dok se trenutno čeka projektno  rešenje izgleda parkinga na Divčibarama kako saznajemo u Odeljenju za infrastrukturu već ovih dana počeće radovi na jednoj od divčibarskih ulica , tačnije ulica od pumpe do Vodovoda . „Radove izvodi Preduzeće za puteve iz programa rehabilitacije ulica .Na toj poziiji je budžetom predvidjeno 28 miliona ,a već su uradjene ulice Braće Nedić i Cake Milivojević. Konkretno rehabilitacija ove ulice odvijaće se najpre kroz skidanje jednog sloja asfalta,nivelaciju i potpuno presvlačenje novim asfaltom“, objašnjava načelnik odeljenja za infrastrukturu Branko Vuković.

Po njegovim rečima obimni radovi tek slede na putevima u 6 Mesnih zajednica čiji je investitor Putevi Srbije . „U pitanju je 6 deonica i kompletna investicija Puteva Srbije . Pored samih puteva koje povezuju MZ tu su i putevi koji se spajaju sa državnim putevima. Već su počeli pripremni radovi na deonici Divlje brdo – Carić“, kaže Vuković.

U programu radova Putevi Srbije će uraditi deonice: Divlje brdo – Carić, Mz Kotešica, Ogladjenovac garaže , Ogladjenovac – Miličinica, Mz Miličinica Ubić-škola , Donja Bukovica, Vitorovića groblje veza sa putem S 111, Gornja Bukovica, Simino brdo-Panin grob, Jablanica, Ribari, Jovanja.

3 comments on “Radovi na Divčibarama i u još 6 Mesnih zajednica

  1. Paja profesor

    Vukovicu svaka cast al ukljuci i Lazica Miodraga nek ima i tu koristi!
    Voli da se pita a 5 glasova ne moze da obezbedi, sta radi rukovodstvo u stranci koliko im je obezbedio nista, al je zato sebe obezbedio kako u streljastvu tako i u Savezu za skolski sport.
    Lazo smeni ga iz komisije za sport!!

    Reply
  2. Dulek

    Lazica za nacelnika za budzet,tu je sva love od grada,coovek ie tata mata za finansije

    Reply
  3. Najgore

    A zašto baš ta ulica,proverite ko ima u toj ulici viletine i koliko puta je asfaltirana,sve će vam biti jasno a najgora ulica je prema hotelu Maljen i prema pijaci do bivše česme u potoku

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.