DSS: Valjevo je tu gde jeste – Nigde

Gradski odbor DSS izdao je saopštenje za javnost u kom podseća na zlatno doba Srbije u odnosu na sadašnjost. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Od svoje političke prošlosti od samo 30 godina DSS nikada nije bežao i na nju je ponosan za razliku od mnogih političkih partija koje su bile na vlasti  kao i ona koja je već 10 godina na vlasti.

Takođe DSS se nikada nije bavio politikanstvom radi sticanja „jeftinih“ političkih poena na uštrb građana Srbije i Valjeva ,a što se tiče takozvanog „Zlatnog doba“ dužni smo da podsetimo neke naše političke oponente kako je to bilo u periodu vlade DSS premijera Vojislava Koštunice od 2004-2007 godine na sledećoj fotografiji;

Pored ovoga treba napomenuti da se u tom period za prosečnu platu u Srbiji od 420 evra moglo kupiti 2,44 minimalne potrošačke korpe, a za sadašnju NIJEDNA,a prosečna plata je 635 evra(barem tako kažu).

Spoljnji javni dug u period 2004-2007 godine je iznosio 7,78 milijardi evra .a sada je izašao skoro na 31 milijardu evra (samo poslednji 9 godina13,3 milijarde evra).

Pa recimo eksperiment neznanja u slučaju Geoksa koji je zatvorio fabriku u Vranju poreske obveznike Srbije je koštao 9.000 evra po svakom radniku, pa gruba računica govori da je građane Srbije ovaj eksperiment koštao između 12 i 14 milion evra ( ,a slučajeva sličnih Geoksu je samo u poslednjih godinu dana više od dvadeset ).
Hiperprodukcija otvaranja niskoprofitnih industrija koje mogu da posluju samo uz minimalnu cenu rada od 275 evra kada je minimalna cena potrošačke korpe 638 evra je tužna slika najbrže rastuće Ekonomije u Evropi.
Što se tiče legitimiteta DSS je u nasleđe ovoj i budućim vlastima ostavio Ustav sa KIM om u sastavu Srbije i prosečnu platu koja je 2008 god iznosila 426,3 evra ( 1 evro = 81, 4 din )
Nažalost Valjevo je tu gde jeste – Nigde .
Poslednja velika investicija je Gorenje ( 2006 god ) , ako ne računamo stazu za trčanje u Parku Pećina i investiciju u JP „Polet“ svinjski tor  na stočnoj pijaci(2017g).
Lajkovac i glavni grad Ub imaju veću prosečnu platu od Valjeva
Seoske i Lokalne puteve u Valjevu će google uskoro izbrisati sa maps a..

Deponija naša Valjevska???

Ifrastruktura naša Valjevska???

Električna energija  u Valjevskim selima???

Aero zagađenje Valjeva-registar zagađivača-rešenje???

Mada je u međuvremenu što se tiće putne infrastrukture „raskopana “ ulica Vuka Karadžića (i postavljene fortifikacione tekovske prepreke i u Pantićevoj ulici) u dužini od 37,3m ,a radovi u izgleda u zastoju-radi se lagano sa cela četri angažovana radnika na pomenutoj trasi u blatu do kolena.

GO DSS Valjevo”

 

3 comments on “DSS: Valjevo je tu gde jeste – Nigde

  1. Čitalac koji pamti

    Za vreme Vase vlasti,Valjevo je dobilo prinudnu upravu,da li se sećate?

    Reply
  2. Kabi

    Sjajno ste radili! Na celu Agencije za privatizaciju je bio Vas covek.Kako je Srbija privatizovana, jos I danas placemo…….treba da se pokrijete usima I cutite

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.