Drugi konkursni rok za upis nove generacije studenata Akademije

Akademija strukovnih studija Zapadna Srbija Odsek Valjevo raspisala je konkurs za upis studenata u drugom, septembarskom roku, na prvu godinu osnovnih strukovnih studija u školskoj 2021/2022. godini.

U valjevskom Odseku Akademije, jedine državne visokoobrazovne institucije u našem regionu, mesta za upis budućih studenata ima i na budžetu, kao i samofinansirajućih, za oba studijska programa – Poslovna ekonomija i Poslovna informatika. Za upis u prvu godinu studija i u ovom konkursnom roku, mogu da konkurišu svi sa završenim III i IV stepenom srednjeg obrazovanja.

Prijavljivanje kandidata za upis traje od ponedeljka 30. avgusta do 7. septembra, od 8 do 15 časova u prostorijama Odseka Valjevo (ulica Vuka Karadžića 3a). Polaganje prijemnog ispita za sve studijske programe je 8. septembra u 11 časova.

2 comments on “Drugi konkursni rok za upis nove generacije studenata Akademije

  1. Boki

    Zna se šta se mora ispuniti da bi se nešto zvalo Akademijom! Ali dobro, teši me to da postoje i Akademije za frizere. Sve ok

    Reply
    1. Анонимни

      Потпуно сте у праву. Тачно се зна шта треба да се испуни да би се нека институција звала Академијом. Такође је тачно да данас постоје и самозване „академије“ за све и свашта, на срамоту друштва и надлежних институција. За разлику од таквих „академија“, ова Академија, о којој се овде пише, је испунила све услове и стандарде да би се звала „Академијом“.

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.