Propusnice za Petnicu vukovcima i đacima generacije

Za najbolje osnovce Valjeva, vukovce i đake generacije u prethodne dve školske godine, gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković danas je organizovao prijem na platou pored spomenika Dragojlu Dudiću na Gradskom trgu.

U prisustvu velikog broja đaka, njihovih nastavnika i direktora škola, gradonačelnik Gojković, zamenik predsednika Skupštine Viktor Mićić i v.d. direktora Ustanove za fizičku kulturu „Valis“ Željko Ostojić su vukovcima i đacima generacija školskih 2019/2020. i 2020/2021. podelili propusnice za ulazak na bazene u SRC Petnica.

„Pre svega poštovanje najboljim učenicima Valjeva. Velika mi je čast što ste tu i veliki pozdrav za vaše nastavnike, profesore, direktore i roditelje. Danas smo u društvu najboljih đaka grada Valjeva za dve školske godine, ove i prošle, jer zbog Korona virusa nismo bili u mogućnosti da organizujemo ovakva okupljanja. Želim da vam u ime grada Valjeva i svoje lično ime čestitam što ste u teškim uslovima uspeli da postignete najbolje rezultate. Vaš uspeh je za ove dve školske godine samim tim i veći i danas smo ovde da vam odamo priznanje za napor koji ste uložili. Čestitao bih i vašim roditeljima, vašim nastavnicima, profesorima, kao i direktorima koji su doprineli da naša deca manje trpe posledice ove pandemije. Svaka nagrada za vaš trud je mala i simbolična i najveća nagrada će biti uspeh koji vam predstoji u budućnosti i za koji se već sada borite. Valjevo je ponosno na 267 svojih mladih sugrađana i ja vam od srca želim da se ovog leta dobro odmorite, da budete spremni za nove izazove, a gde ćete se bolje odmoriti nego na bazenima u Petnici, koji su ove godine lepši i uređeniji nego ikad“, rekao je gradonačelnik Lazar Gojković.

Prema rečima v.d. direktora Željka Ostojića, svima u „Valisu“ je čast da na bazenima ugoste najbolje učenike grada Valjeva, koji već sada promovišu svoj grad na najbolji mogući način.

3 comments on “Propusnice za Petnicu vukovcima i đacima generacije

 1. Jer idiot

  Cenzurisano Viktor ucestvuje? Pa vrh. Jel ovo najblize sto je bio pored skole?

  Reply
 2. Kosic B

  Ove godine ulaznice, sledece nesto vise. Odlican pocetak Gojkovica. Samo neka nastavi ovako!

  Reply
 3. Maja

  Ova deca su doktori nauka za ovu ‘ gospodu ‘. Ko je bio tamo juče i slušao govor do kraja, može samo da kaže da treba da ih je sramota. Ali, ozbiljno. Dotakli smo dno.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.