JS: Mila Grujičić isključena iz stranke

Povodom istupanja odbornice Mile Grujičić iz odborničke grupe SPS-JS, poverenik  GO Jedinstvene Srbije Dragan Popović , izdao je sledeće saopštenje:

„Mila Grujičić je kao član JS i odbornica koalicije SPS-JS Skupštine grada Valjeva, 16.juna podnela zahtev Skupštini grada da istupi iz odborničke grupe SPS-JS. Istim dopisom, izvestila je predsednicu Skupštine da će ubuduće nastupati kao nazavisna odbornica i zamolila je da se o promeni njenog statusa obaveste odbornici  i šira javnost.

Dalje, bez konsultacija zvaničnih organa stranke i mene kao poverenika GrO JS u Valjevu, 17. juna saopštila je medijima da je njen zahtev privremeno stopiran, ali da ostaje na snazi do daljeg. Pri tome, izričito je naglasila da u ovom trenutku nije sigurna kakvu će konačnu odluku doneti po pitanju budućeg delovanja u Skupštini grada.

Mila Grujičić je takvim svojim postupcima na najgrublji mogući način povredila svoje obaveze kao član JS . Istovremeno, svojim nekorektnim delovanjem nanela je štetu SPS-u sa kojim naša stranka čini najdugovečniju koaliciju u novijoj istoriji srpskog parlamentarizma . Zbog svega rečenog, izvršila je tešku povredu disciplinske odgovornosti u JS.  

Naime, ona je istupanjem iz odborničke grupe SPS-JS faktički istupila i iz naše stranke koja je kao koalicioni partner deo te odborničke grupe.

Na osnovu svega prethodno navedenog, obaveštavam javnost da je doneta odluka kojom je Mila Grujičić isključena iz stranke Jedinstvene Srbije.

Poverenik

Dragan Popović Pop“

22 comments on “JS: Mila Grujičić isključena iz stranke

  1. Dno dna

    Koliko ste jadni kao stranka, pokazuje to da vas brine vise sto je steta naneta sps-u, nego vama samima. To je bas jadno, da jadnije ne moze biti.

    Reply
  2. Izaziva sve ovo mucninu

    Tako sa zenama, kako bi iz js drugacije. Umesto da popricaju sa zenom da vide sta je muci oni odmah pedala, kako bi se dodvorili tata stranci, posto su ovde cerka odbor sps-a i nemaju svoje ja.

    Reply
  3. Sram vas bilo socijalisti

    Sram vas bilo i vas i socijaliste što ste takvi i što najurujete svakog ko vam nešto zameri. To je znak da sa vama i socijalistima ne treba niko pametan da petlja.

    Reply
  4. Sps bot odbor

    Ovo sve više liči na cirkus i pozivam i ostale da se pridruže Mili i da napuste tu sps-js ekipu koja nam ne služi na čast. Sramota je da se takvi kao oni i bave politikom i da se Pavlović tako ponaša kako se ponaša.

    Reply
  5. Bruka bas bruka

    I to joj je hvala za sve sto je za vas uradila? Imate li vi obraza i stida?

    Reply
  6. Cakana

    Samo napred Mila! Mi zene smo uz tebe! Sve treba da napuste tu pricu, nadam se da ce da se i ostale odbornice iz koalicije js-sps osmele i napuste tu losu pricu! Moja puna podrska takvim zenama, jakim o sa svojim stavom!

    Reply
  7. BRAT ĐURA

    AJDE POPE I ĐOLE,KONFERENCIJA VANREDNA,PA VEĆ 2 DANA SE NISTE OBRAĆALI…..OVO SU KLJUČNA PITANJA ZA FUNKCIONISANJE GRADA,NARAVNO UZ PEČAT,I SAJT GRADSKE UPRAVE.

    Reply
  8. Taki

    Jake li vam demokratije. Tolike godine, kada vam je dizala rejting,bila drug, saradnik i saborac, vam je odgovarala, a sada se niste ni zapitali čime ste vi sami doprineli njenoj odluci da od sada istupa kao samostalan odbornik i šta to niste preuzeli da joj ponudite dobre uslove za dalju saradnju u stranci. Nego – odmah isključenje. Krajnje neozbiljno.

    Reply
  9. Velja Krunić

    Da li to Popa boli sto više nije Titin zet i sto je dedaaaa koji treba da ode a ne sa onim Pavlovićem kao konj veselko zabavlja Skupštinu.
    Od Grujičić smo bar često čuli nesto po pitanju žena.I izboksovala je SOS telefon i rekla i uputila lepu reč svakom.Ako izađe samostalno na sledeće izbore imaće više glasova nego cela koalicija.Prvi ću da glasam.
    Zaboravili ste kakvu je laž izmislio Milanović kad je dolazio Lazar na vlasst .Da će dovesti u Grabivicu izbeglice iz Sirije.To je bilo za kr.gonjenje, ali mu to Milićević izgladi sa Darkom G.
    Te pokrite se ušima i mučite!

    Reply
  10. Babadevojka

    Mila idi u neku drugu stranku pa njih rasturaj, SPS će biti jači bez tebe.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.