SPS se Grujičićevoj zahvalio na saradnji

Povodom istupanja odbornice Mile Grujičić iz odborničke grupe SPS-JS u Skupštini grada Valjeva, SPS je izdao sledeće saopštenje:

„Odbornička grupa koalicije Socijalističke partije Srbije-Ivica Dačić i Jedinstvene Srbije-Dragan Marković Palma u skupštini grada Valjeva, imala je izvanrednu saradnju na visokom profesionalnom nivou sa odbornicom Milom Grujičić.

Kao odbornica naše koalicije, Mila Grujičić se istakla kao istinski borac za socijalnu pravdu i rodnu ravnopravnost.

Ostaće zabeleženo da je kao odbornica odborničke grupe SPS-JS, pokrenula inicijativu za osnivanje ženske parlamentarne mreže u našem gradu i uvođenje rodnog budžetiranja.

Takođe, upravo se kao odbornica koalicije SPS-JS snažno zalagala za osnivanje S.O.S. telefona i sigurne kuće za sve žrtve porodičnog nasilja.

Dalje, obavljajući odborničku dužnost kao član odborničke grupe SPS-JS dala je nemerljiv doprinos jačanju svesti o potrebi da se žene što više uključe u politički život našeg društva.

Posebno naglašavamo da je od prvog do poslednjeg trenutka direktno učestvovala u svim aktivnostima naše odborničke grupe.

Kao odbornica koalicije SPS-JS,  sve vreme je isključivo radila u interesu grada i na korist svih Valjevki i Valjevaca.

Kako će u buduće ispunjavati svoju odborničku dužnost, vreme će pokazati.

U svakom slučaju, još jednom joj se zahvaljujemo na posvećenom i požrtvovanom radu pod okriljem naše odborničke grupe i želimo joj puno uspeha u daljoj političkoj karijeri.

ŠEF ODBORNIČKE GRUPE SPS-JS VALjEVA

Đorđe Pavlović“

17 comments on “SPS se Grujičićevoj zahvalio na saradnji

  1. Narod pamti

   Nemojte da napadate zenu socijalisti! Imajte postovanja sad. Ako vam sef mora u saopstenju da se folira da bi odglumio kako je gospodin i fin, folirajte se bar i vi u komentarima. Ovako ce vas narod bas otpisati kao sto vas i otpisuje vec.

   Reply
 1. Igor

  Žena napustila poslaničku grupu,jer je videla rasulo pod rukovodstvom Pavlovića.

  Reply
 2. Ceca

  Kažu joj hvala, a jesu li se zapitali šta su i kako radili da bi je praktično doveli do toga da istupi iz odborničke grupe?

  Reply
  1. Valjevac

   Kakvi su rezultati višegodišnjeg rada ove Mile? Koliko smo je mi građani plaćali? Kolika joj je zarada u Vodovodu? Iza Ljubinka je ostao objekat a šta je ostalo posle njenog rada?

   Reply
 3. Ranac iz predškolskog

  Koliko nas je koštao SOS telefon u doba kada telekomunikacione kuće nude besplatne priključke? Gde je potrošila pare? Račune na videlo?

  Reply
 4. Milan NN

  Kakvo licemerje. Kao sad je pun hvale za nju u javnosti, a ovamo je ogovaraju i hoće da se pojedu zbog raspada sistema.

  Reply
 5. Ha Ha

  A u sebi hoce da crkne. 😀 Pavlovicu polazi za rukom nesto sto nije nikome u poslednjih 30 godina, a to je da uspeva da rasturi sps i neka mu je sa srecom u tom poslu. 😀

  Reply
 6. Ima Boga

  Da je sreće da je više bilo ovakvih kao Pavlović, pre bi se raspali socijalisti u Valjevu i pre bi nam krenulo.

  Reply
 7. Insajder

  Nije Mila jedina. Oticice jos ljudi od te ekipe, jer se i ne kriju vise, po gradu pricaju da ovog Pavlovica ne mogu da gledaju ocima i da ne znaju sta da rade.

  Reply
 8. Smiri se malo Pavlovicu

  Joj kako se folira ovaj lik. Glumi finocu, a izbija iz njega sujeta i napetost.

  Reply
 9. MENTOR

  XAXAXAXA,KAKO SE DJOLE POKUŠAVA PRAVITI MUDRIM,ON STVARNO UTRIPOVAO DA JE KAO MNOGO BITAN.PA SARKAZAM I CINIZAM NISU KVALITETI,A UOSTALOM KOGA BRIGA ŠTA VI SAOPŠTAVATE,SVE JE TO PRAZNO,TANKO,JALOVO….

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.