Uspeh takmičara КК 014 iz Valjeva na školskom prvenstvu Srbije

Nakon kvalifikacija po regionima, u Beogradu održano je Školsko prvenstvo Srbije u organizaciji Ministarstva omladine i sporta, ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja i Saveza za školski sport Srbije. Na navedenom takmičenju učestvovalo je oko 600 plasiranih takmičara iz četiri regiona i 260 škola.

Grad Valjevo, Karate klub 014 i svoje škole na ovom prestižnom takmičenju prestavljali su Andra Krstić i Matija Soldatović.

Prvak Srbije u apsolutnoj kategoriji u katama, Andrea Krstić koja je prestavljala Valjevsku Osnovnu školu „Andra Savčić“, potvrdila je svoju dominaciju i osvojila prvo mesto. Drugi takmičar Matija Soldatović je bio na korak od osvajanja odličja, ali je izgubio u borbi za treće mesto.

Osvajanjem prvog mesta na školskom prvenstu Andrea Krstić je dokazala da je trenutno najbolji takmičar u svojoj uzrasnoj kategoriji mladih nada, 2008. godište, i overila vizu za nastup na Balkanskom prvenstvu.

Uprava kluba i trenerski tim smatraju da je uspeh Andree Krstić i ostalih takmičara KK014 u 2021 godini, pokazatelj kontinuiranog kvaliteta u radu i veliki podstrek i motiv da se u budućem radu ostvaruju još zapaženi rezultati.

Karate klub 014 Valjevo i Grad Valjevo dobili su prvaka Srbije, školskog prvaka Srbije, više vice prvaka i osvajača tećih mesta na državnom prvenstvu. Nadamo se da ovakav uspeh, trud i rad neće proći nezapaženo prilikom dodele termina u halama za treniranje i dodele novčanih sredstava iz budžeta.

V/Ž

1 comment on “Uspeh takmičara КК 014 iz Valjeva na školskom prvenstvu Srbije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.