DSS: Grad nezavršenih projekata I lažnih obećanja

Grad Valjevo i  prošle godine kao i u prvom kvartalu tekuće godine ostao je  grad nezavršenih projekata, investicija i lažnih obećanja, bez jasne vizije razvoja, grad iz koga mladi masovno odlaze, navode iz Gradskog odbora DSS Valjeva. 

Kako kažu, Valjevo je i dalje grad bez takozvane „brze saobraćajnice“ konekcije sa autoputem „Miloš Veliki“ koja nije ni blizu završetka-grad „slepo crevo“,  rok je sada mesec decembar  2022 godine, a cena izvođenja radova  na saobraćajnici je astronomska, rašomonijada i obećanja oko dolaska dve velike investicije u vidu dve“ velike“ fabrike  i dalje traje, a radnih mesta nema pa nema, takođe se ništa ne preduzima na rešavanju sve „smrtonosnijeg“ aero zagađenja našeg grada,čak šta više još uvek nije napravljen ni registar veliki zagađivača u gradu,kao i veliki problem gradske deponije u Beloševcu koja je potencijalna ekološka atomska bomba sa koje se širi nepodnošljiv neprijatan miris (pa građani toga dela grada nesmeju da otvore prozore na svojim kućama) i koja preti i ugrožava vodotok reke Kolubare kao i  još mnogo toga.

Za sve ove i mnoge druge naše probleme, DSS u Valjevu ima planove,rešenja i jasne prioritete  za rešavanje ,a takođe i ljude sa iskustvom kao i mlade, obrazovane ljude koji su spremni da pomognu našem gradu  i da se, kada smo složni i jedinstveni, problemi rešavaju isključivo i samo isključivo u interesu građana Valjeva. GO DSS Valjevo će nastavi da se bori kroz institucije, a ako bude trebalo i van njih, za vodu, vazduh zemlju, za pristojan život svakog čoveka u Valjevu.

Saopštenje GO DSS Valjevo.

6 comments on “DSS: Grad nezavršenih projekata I lažnih obećanja

  1. Gangula

    Naravno da ce Valjevo procvetati. U Valjevo ce doci dve nemačke kompanije koji ce da zaposli dosta ljudi. Važna investicija za grad Valjevo su dve brže duple trake koji ce Valjevo spojiti sa autoputem Milos Velikim.

    Reply
    1. Kum Gaja

      Samo se uzdajte u Nemce i SNS i AV. Zaposliće 350 radnika, a samo prošle nedelje se na birou prijavilo 250 nezaposlenih..

      Reply
  2. Dobrosav

    Da li je grad nezavršenih projekata videće se uskoro. A šta će tad biti komentar!?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.