Obeležavanje Dečje nedelje

Pod sloganom „ Podeljena sreća, dva puta je veća ! “ od 5. do 11. oktobra 2020. godine se obeležava Dečja nedelja. Tokom naredne nedelje će biti održane brojne aktivnosti i sadržaji zabavnog i edukativnog tipa, poput izložbi, predavanja, raznih sportskih takmičenja i tome slično posvećene našim najmlađim sugrađanima.

Dečja nedelja 2019.god

Svečano otvaranje „Dečje nedelje“ Valjevo 2020. godine biće upriličeno u ponedeljak 5. oktobra u Osnovnoj školi „Zdravko Jovanović“ Poćuta. Nakon svečanog otvaranja, po već ustaljenoj tradiciji predviđeno je da se posadi drvo generacije, a biće  i pušteno 150 balona sa željama, porukama, snovima i maštanjima povodom 150 godina postojanja i rada škole.

U valjevskim predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama biće organizovano niz programa i aktivnosti kojima će svaka od njih pojedinačno obeležiti „Dečju nedelju“.

U skladu sa epidemiološkom situacijom i preporukama relevantnih stručnih službi, programi i aktivnosti ovogodišnje „Dečje nedelje“ u Valjevu biće organizovani bez publike, a neki od njih biće prezentovani onlajn.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.