Kafa u humanitarne svrhe SMS porukom

Grupa Valjevaca pokrenula je inicijativu da se kafa u valjevskim ugostiteljskim objektima može platiti SMS porukom, a novac će zapravo ići u humanitarne svrhe. Do sada se u ovu akciju uključilo 11 kafića i restorana.

U nameri da se za one kojima je pomoć neophodna obezbede sredtsva grupa Valjeva pokrenula je neobičnu akciju. Mogućnost da SMS porukom platite kafu, a zapravo uplatite sredstva onom kom su potrebna. U svakom lokalu koji se odazvao i uključio u ovu akciju vlasnici su odredili vreme u toku dana kada se kafa može platiti na ovaj način i o tome istakla obaveštenje .

Po informacijama do kojih je Vamedia došla do sada su se izmedju ostalog uključili objekti: Joy eat drink play od 8 do 15h, Perla ceo dan, Bela kuća od 16h do 19h, Foaje od 17 do 20h, Hemingvej od 16 do 19h, Knez od 8 do 10h , Green grass od 14h do 16h .

Nova informacija je da se ovoj akciji priključuje svakodnevno sve više ugostiteljskih objekata zato ukoliko želite da na ovaj način učestvujete u humanitarnoj akciji potražite u lokaalima obaveštenje o predvidjenoj satnici.

Fotografišite svoju kafu i označite sa #, pokaži konobaru i SMS pošalji na 3030.

1 comment on “Kafa u humanitarne svrhe SMS porukom

  1. Goran Markovic

    Bravo za Knez upravo kada se najvise pije kafa od 8 -10 koji 16 .19 i slicno, ali u svakom slucaju podrzavam.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.