Projektne aktivnosti u toku, ali uz mere opreza

Udruženje boraca rata od 1990 ovih dana uz strogo pridržavanje naloženih mera vezannih za suzbijanje širenja korona virusa realizuje predvidjene programske aktivnosti iz dva tekuča programa.

“Nastavljamo punim kapacitetom sprovođenje aktivnosti uz velike mere opreza koje poštuju svi članovi Udruženja boraca,a koje podrazumevaju  distancu, nošenje maski i dezinfekcija ruku i prostora u kom se obavljaju aktivnosti. Sve aktivnosti koje radimo striktno se pridržavamo upustva koje svakodnevno dobijamo od ministra Zorana Đorđevića i gradonačelnika grada Valjeva Dr. Slobodana Gvozdenovića sa povratnom informacijom koju dajemo o svim urađenim i sprovedenim aktivnostima u projektu i program. Ne želimo novo zaražene na odobrenim projektima i programima”, navodi se u Saopštenju za javnost valjevskih boraca.

Pomenute aktivnosti podrazumevaju izmedju ostalog  podelu paketa, majica i kačketa u projektu “Dr. Mirković” koji je odobrilo ministarstvo za boračka pitanja, ministar Zoran Đorđević i komisija ministarstva i programu “Veroljub”,koje je odobrio  grad Valjevo, gradonačelnik Dr. Slobodan Gvozdenović i komisija grada. ” Završeni su pregledi za još 5 članova u poliklinici i do daljeg se neće raditi jer je u toku šestomečni izveštaj kao i zbog nagle pojave virusa, ”navodi se u saopštenju u kom s eizmedju ostalog upućuje poruka I borcima , ali I svim gradjanima Valjeva” Čuvajte se jer bolest ne bira . Moramo biti odgovorni!Parola da ,,virus ne postoji ili mene virus neće“ , ne može sačuvati ljudske živote već odgovorno ponašanje. Zato, nosite maske, držite distancu i perite i dezinfikujte ruke”, navodi se u saopštenju boraca koje potpisuje predsednik Udruženja, Ljubomir Bradić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.