Štab naložio pojačanu kontrolu

Štab za vanredne situacije grada Valjeva na sednici održanoj 21.jula doneo je naredbe i odluke u cilju sprečavanja širenja korona virusa. Štab je naložio pojačane kotrole predloženih mera zaštite stanovništva .

1.Nalaže se Gradskoj upravi grada Valjeva formiranje radne grupe koja će pripremiti plan vršenja inspekcijskog nadzora u pravcu kontrole mera za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID 19 na teritoriji grada Valjeva. Kontrolu mera vršiće svi zaposleni u odeljenju za inspekcijske poslove koji su zaposleni na radna mesta inspektora.

2. Nalaže se JKP „Vidrak“, JKP „Vodovod“, JKP „Polet, da dosledno izvršavaju sve mere za spreavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID 19 na teritoriji grada Valjeva i dostavljaju dnevne izveštaje komandantu Štaba za vanredne situacije, načelniku Štaba za vanredne situacije i predsedniku SOT-a.

3. Nalaže se inspektorima Gradske uprave Valjevo vršenje redovne kontrole dezinfekcije ulica, stambenih zgrada i pijaca.

1 comment on “Štab naložio pojačanu kontrolu

  1. Goran Markovic

    Samo se nalaze , naredjuje ,a stA je vas doprinos , ili je bitno da se kaze komandantu staba da se dostavi izvestaj ,,, ej ,,komandante,,, potonule ladje ?Zasto niste podelili rukavice, maske koje ste dobili iz donacija ili kupili iz budzetske rezerve { nije da ste sve potrosili ili dusmani lazu} gradjanima ,Valjevo nikada prljavije , grad smrdi , jad cemer , beda a vi izigravate sta , koga vi predstavljate i ko ovoj postavi veruje ? Zato predlog da se trazi smena STABA I SOT-a da vise ne gledamo vase faace i bahacenje i umesto da ste na optuzenickoj klupi zbog trosenja nenamenski novac od privrednika vi se sepurite …ali KAD…TAD.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.