IZBORI 2020: SPS -Industrijska zona – Pitanje svih pitanja

*Izbori 2020*

Budućnost Valjeva, kao i pitanje svih pitanja valjevskih socijalista je opremanje Industrujske zone u infrastrukturnom smislu, kao i završetak saobraćajnice koja treba da poveže Industrijsku zonu sa brzim trakama Iverak – Lajkovac, odnosno sa auto-putem do Slovca.

„Sadašnja izgradnja saobraćajnice dolazi samo do nove Industrijske zone. Zalagaćemo se da taj projekat bude završen u narednom mandatu. Potrebno je uraditi urbanistički plan područja Popučaka, a nakon toga izvršiti eksproprijaciju, kako bi se pristupilo izgradnji saobraćajnice koja bi se povezala sa auto-putem do Slovca. Grad je urbanističkim planom opredelio još tri lokacije za Industrijsku zonu – Gorić, Krušik i novoformiranu Industrijsku zonu Beloševac“ – precizirao je Đorđe Milanović, kandidat SPS-a za gradonačelnika Valjeva, plan koji se tiče Industrijske zone i njene saobraćajne veze sa brzim trakama, kao jedne od visoko rangiranih tema programa sa kojim valjevski socijalisti izlaze pred Valjevce na lokalnim izborima.

Prema Milanovićevim rečima, bolja putna povezanost i opremanje Industrijske zone glavni je adut da Valjevo postane atraktivno za ulaganje.

„Te investicije imaju veliki značaj za razvoj industrije, poljoprivrede i turizma. Time stvaramo uslove za dolazak investitora koji će otvoriti nova radna mesta i zaposliti naše sugrađane“ – naglasio je Đorđe Milanović, kandidat za gradonačelnika i nosilac liste SPS-a na lokalnim izborima.

Zapošljavanje ljudi visoko je rangirano na listi prioriteta SPS-a. Iz tog razloga je, prema rečima Darka Kostića, kandidata za narodnog poslanika, Socijalistička partija Srbije  podržala kupovinu parcela koje se nalaze na prostoru nove Industrijske zone. Prema njegovim rečima, komunalno i infrastrukturno opremanje Industrijske zone i povezivanje Valjeva sa autoputem, projekti su koje grad neizostavno mora realizovati u simbiozi sa republičkom Vladom.

“Ukoliko budem izabran za narodnog poslanika, insistiraću kod Vlade Republike Srbije da se kroz partnerske odnose sa gradskim vlastima realizuju značajni projekti vezani za naš grad. Jasni planovi za budućnost, koje je SPS danas iznela, zapravo znače 3 stvari: razvijeniju valjevsku privredu, veću šansu za zaposlenje mladih Valjevki i Valjevaca i bolje saobraćajne veze sa Beogradom. Kao čovek koji je dugo u sistemu lokalne samouprave i koji godinama obavlja ozbiljne i odgovorne poslove za grad, znam koliko je važno da realizujemo te projekte. Kao narodni poslanik insistiraću da se poštuju prioriteti vezani za Valjevo i da se ostvare zacrtani ciljevi koji će omogućiti ubrzani razvoj našeg grada“ – rekao je Darko Kostić, kandidat za poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srbije.

11 comments on “IZBORI 2020: SPS -Industrijska zona – Pitanje svih pitanja

 1. Sanja

  Kako vas nije sramota da kopirate Lazara Gojkovica i njegove izjave od reci do reci?

  Reply
 2. Vucic do pobede

  Cekajte, jel vi stvarno stavljate u plan i program nesto sto je Vucic vec pokrenuo i sto ce za koji dan poceti da se gradi? Kakve veze vi imate sa saobracajnicom do Slovca? To je on vec odavno zamislio, nasao pare i krece da gradi, imate li bar malo obraza?

  Reply
 3. Mare

  Vučić pokrenuo projekte koji su vratili Valjevo na mapu dešavanja, a ne kao u vreme DS i SPS-a bilo slepo crevo što je cilj i današnje postave.

  Reply
 4. Stoja

  Samo da vam kažem loša vam je kopija. Imate li nešto originalnije da ponudite Valjevcima?

  Reply
 5. nikolica

  Jeste li ovo snimali spot na imanju načelnice gradske uprave koja u toj zoni ima 4ha….

  Reply
 6. Vladimir

  Može li jedno pitanje za SPS i SNS zajedno? Zašto za proteklih 8 godina vaše zajedničke vlasti u Valjevu i Srbiji nije opremljena industrijska zona i zašto u Valjevo nije došao nijedan novi investitor? Poslednje što je u toj zoni zaista urađeno je bilo u vreme demokrata. Od tada ništa.

  Reply
 7. Sin anarhije

  Prazne price , kao sto ih pricaju i njihove vodje … Srbija pretvorena u rezervat jeftine radne snage , a sto se Valjeva tice , nista se nece promeniti naredne 4 godine , sem sto cemo nastaviti da funkcionisemo kao najvece selo u Evropi ….

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.