Apel za racionalnu potrošnju vode

dav

Zbog elementarne nepogode koja je pogodila Valjevo i okolinu, obaveštavamo potrošače da je sirova voda izuzetno mutna te je prerada iste znatno otežana. S obzirom na navedeno, apelujemo na sve sugrađane da racionalno i namenski koriste vodu iz gradskog vodovoda i to samo za piće, pripremanje hrane, kao i održavanje lične higijene i domaćinstva. 

Aktivnosti kao što su punjenje individualnih rezervoara, bunara i bazena,  pranje vozila, kao i zloupotreba hidranata, predstavljaju nenamensku i neracionalnu potrošnju vode za piće.                                      

JKP „Vodovod Valjevo” poziva sve sugrađane da racionalno koriste vodu za piće kako bi se na taj način obezbedilo uredno vodosnabdevanje svih potrošača.

JKP „Vodovod Valjevo“ obaveštava potrošače na seoskim vodovodima “Prskavac”, “Kukalj” i “Gornja Grabovica”, da je zbog elementarne nepogode koja je pogodila Valjevo i okolinu, došlo do velike zamućenosti izvorišta vode i da ona nije za piće. Potrošači će blagovremeno biti obavešteni o prestanku važenja ovog obaveštenja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.