Oko 30 osoba prekršilo zabranu kretanja, medju njima i maloletnici

Za vreme trajanja najdužeg policijskog časa do sada 30 osoba u KO prekršilo je meru zabrane kretanja dok je u Valjevu to učinilo 18 osoba.

Policijski čas trajao je punih 84 sata i izvesno svakom je teško pala činjenica da kretanje nije bilo moguće s obzirom da je policijskim satom bio obuhvaćen najradosniji hrišćanski praznik Uskrs.  Kako se može videti iz policijskog izveštaja za prethodne dane meru zabrane kretanja kršili su i stariji i mladji sugradjani medju kojima i maloletnici.

Pojedina lica zatečena su u alkoholisanom stanju tokom kršenja ove zabrane , a u Valjevu kretanje pojedinih gradjana zabeleženo je i van centra grada.

U zavisnosti od vrste prekršaja , odnosno činjenice da li je lice ponovilo delo kršenja zabrane kretanja izrečene kazne kreatle su se od 50 000 , preko 55 000 dinara do 100 000 dinara, a nekima će kazna biti izrečena u redovnom postupku .

Kada je Valjevo u pitanju u prekršaju su zatečena lica :  M.P, C.T., I.M , I.Dj.  lice koje je povratnik u delo i kažnjeno je sa 100 000 dinara.  D.M,  KM, Dj.M, D.P, M.R, M.M ,R.N,  dok S.M. izrečena  opomena,  a za lice Z.N sledi izveštaj OJT.  U Valjevu je nekoliko lica zatečeno u  okupljanju suprotno uredbi : M.S, J.F, ali i maloletnici M.U, D.V, M.I,  kojima će mera biti izrečena u redovnom postupku.

PU UB  zabeležila je sedam prekršaja koja su načinila lica : P.J., V.T , R.D.  J.Z redovan postupak , K.G. , S.M, R.Dj.

PS Lajkovac tri osobe:  K.D, A.N, F.F.

PS Ljig dva lica :  M.M.  L.N.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.