MINI PANI donira valjevskoj bolnici 15 000 užina

Kompanija MINI PANI se odlučila da donira zdravstvenim ustanovama u više gradova svoja peciva koja proizvodi u sopstvenoj fabrici u Subotici. Sledeće nedelje u valjevsku bolnicu stiže zaledjeno pecivo dovoljno za 15 000 užina.

MINI PANI vrši proizvodnju, distribuciju, prodaju i permanentni razvoj MiniPani smrznutih lisnatih peciva u sistemu koji je stvorio.

Preduzeće putem donacije sopstvenih peciva želi da pruži oslonac širom naše zemlje onima koji su u prvim redovima borbe za suzbijanje širenja virusa COVID-19 i da da doprinos njihovoj svakodnevnoj borbi za naše živote.

Za ovu humanitarnu akciju obezbeđena su Mini Pani brzosmrznuta, trajna, lisnata peciva u količini koja je dovoljna za 110.000 užina u ukupnoj vrednosti od 110.000 evra.

Od prošlonedeljnog pokretanja ovog humanitarnog gesta, isporučeno je 55.000 užina, a naredne nedelje nastavljamo sa akcijom i isporukom u Kliničke centre, Opšte bolnice i Domove zdravlja od Subotice do Leskovca!

U sklopu akcije „Mini Pani za naše heroje“ Opštoj bolnici Valjevo se sledeće nedelje dostavlja pecivo dovoljno za 15 hiljada užina.

Kompanija MINI PANI već 14 godina sarađuje sa Fondacijom „Mesečina“ koja je osnovana na principima korporativne filantropije. Ciljna grupa su deca i omladina koja noću bezciljno luta ulicom. Program se  realizuje u klubovima „Mesečina“ u kojima deca i omladina imaju mogućnost da ispolje svoju ličnost, dožive uspeh i da razviju kvalitetnu socijalizaciju putem stručno vođenih sportskih, rekreativnih, vaspitnih, kulturnih, socijalnih i drugih aktivnosti. Tokom boravka dece u klubovima obezbeđena im je užina u vidu MiniPani peciva.

1 comment on “MINI PANI donira valjevskoj bolnici 15 000 užina

  1. Creator

    Tako i treba , sa bolescu se bore i izborice se zdravstveni radnici i oni su NAJZASLUZNIJI za sve , a ne covek koji je i ministar zdravlja i epidemiolog i vrhovni komandant i ministar finansija i raznosac medicinske opreme i sve ostalo i jos ima energije da kritikuje onih 50 odsto Srba koji nisu za njega glasali …

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.