Plivačice Valisa nepobedive u regionu

Održano je  drugo kolo zimskog dela sezone prvenstva centralne Srbije, gde je učešće uzeo 361 plivač iz dvadeset jednog kluba. Plivački klub „Valis“ je predstavljao 21 plivač predvođen trenerima Vladimirom Boškovićem i Branislavom Kovačevićem.

dav

U jednoj od najuzbudljivijih trka programa, u disciplini štafete 4x50m slobodno u juniorskoj konkurenciji štafeta Valisa u sastavu: Ristić, Radojević, Tomašević i Todorčević je odbranila titulu prvaka centralne Srbije i ostala nepobediva u regionu već treću godinu za redom.

Muška juniorska štafeta u sastavu: Stefanović, Mijailović, Kovačević i Dašković, je u finišu trke stigla do trećeg mesta.

U pojedinačnoj konkurenciji je najbolja bila Anja Radojević osvojivši titulu prvaka centralne Srbije u disciplini 100m leđno, dok je u diciplini 100m slobodno bila druga.

Milica Ristić je bila druga u disciplini 100m leđno stigla do srebrne medalje, dok je u istoj trci Marija Jevtić stigla do trećeg mesta, čime su juniorke Valisa uzele sva tri odličja. Isti uspeh su imale u svojim kategorijama i Jana Tomašević i Natalija Kovačević u disciplini 200m delfin.

Tijana Todorčević i Sergej Srećković su u disciplini 50m prsno stigli do bronze u svojim kategorijama.

„Ovim takmičenjem završavamo prvi deo regionalnog prvenstva, a nastavak je krajem maja meseca. Okrećemo se kontrolnim takmičenjima i državnim prvenstvima tokom marta meseca, ujedno je ovo mesec kada naši novi najmlađi članovi mogu početi sa školom plivanja, pa ih pozivamo da nam se pridruže radnim danima od 18h u tehničkoj  školi“, kaže predsednik kluba Branislav Kovačević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.